Krumble Karaf glas 1.5L

4,7 Sterren
3 beoordelingen
3601571
29.95 26.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
Krumble Karaf glas 1.5L
29.95 26.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Let op!: door de producthoogte van 33 cm en diameter van 10,5 cm past deze karaf mogelijk niet in de deur van je koelkast. Advies is om eerst het vak van je koelkast goed op te meten, alvorens deze kan aan te schaffen.

Feestelijk tijdens iedere gelegenheid

Een Krumble karaf van 1500ml maakt iedere eet- of borrelgelegenheid aangenamer. Voor ieder seizoen van het jaar komt het product goed van pas. Zet de glazen karaf neer bij een etentje tijdens de feestdagen of serveer water of een frisse fruitdrank in de waterkan tijdens een zomers etentje in de tuin. Zo verzeker je jezelf van een bron waarmee je optimaal kunt hydrateren. De glazen waterkaraf is daarmee niet alleen praktisch, het ziet er ook nog leuk uit op de tafel.

Genoeg drinken voor het hele gezelschap

De Krumble karaf van 1500ml biedt genoeg drinken voor jezelf of voor jouw gezelschap. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in twee maten, namelijk 1 Liter en 1.5 Liter. Hier kun je zo’n 4 tot 6 glazen van 250 ML uithalen. Komt er een grote groep vrienden eten of heb je een grote familie? In dat geval kun je altijd meerdere karaffen bestellen. Zo hoef je minder vaak richting de keuken en kun je meer tijd met het gezelschap besteden.

Krumble karaf van 1500ml geschikt voor iedere drank

De waterkaraf is uiteraard geschikt voor water bij de wijn, maar schenkt alle vloeistoffen zo lang ze niet stroperig zijn. Heb je een geweldig recept voor die ene overheerlijke cocktail of kies je voor een gezond sapje, gemengd met vers fruit? Wat je wensen ook zijn, je kunt het mooi en feestelijk serveren met een waterkan. Wacht daarom niet langer en haal jouw favoriete exemplaar zo snel mogelijk in huis.

? Let op: door de producthoogte van 33 cm en diameter van 10,5 cm past deze karaf mogelijk niet in de deur van je koelkast. Advies is om eerst het vak van je koelkast goed op te meten, alvorens deze kan aan te schaffen.

Productspecificaties

  • Merk: Krumble
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719688009770
  • Inhoud in liters: 1.5
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 10,5x10,5 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 700.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten