Kunstbloem citroen H74cm

4100754
4.99
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Kunstbloem citroen H74cm
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

3+1 gratis

van maandag 4 maart t/m zondag 28 juli 3+1 gratis op kunstbloemen. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de verfrissende en levendige toevoeging aan je interieur met de Kunstbloem Citroen (hoogte 74 cm). Deze prachtige kunstbloem brengt een vleugje zomerse elegantie in elke ruimte, ongeacht het seizoen.

Met een hoogte van 74 cm is deze kunstbloem een opvallende en toch subtiele decoratie die direct de aandacht trekt. De gedetailleerde vormgeving van de citroenen en het groen geeft een realistische uitstraling, waardoor je geniet van de schoonheid van de natuur zonder je zorgen te maken over onderhoud.

Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je woonkamer, keuken of kantoor, de Kunstbloem Citroen is veelzijdig genoeg om elke ruimte te verfraaien. Het frisse en levendige ontwerp brengt een positieve sfeer en voegt een speels element toe aan je decor.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze kunstbloem duurzaam en langdurig is. Geniet van de prachtige uitstraling zonder je zorgen te maken over verwelking of het bijhouden van water. Plaats de Kunstbloem Citroen op een tafel, in een vaas of op een plank en laat je ruimte stralen met zijn tijdloze charme.

Breng de vreugde van een zonnige dag het hele jaar door in je huis met de Kunstbloem Citroen (hoogte 74 cm). Een decoratieve toevoeging die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een blijvende indruk achterlaat in je interieur.



Specificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014746
  • EAN: 8720987201581

Beoordelingen

Gesponsorde producten