Lego Creator Value Pack

Lego Creator Value Pack
Lego Creator Value Pack
Lego Creator Value Pack
Lego Creator Value Pack
Bekijk video(s)
3312590
39.99 29.99
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Afhalen vanaf 2 uur na je bestelling* (Gratis)

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lego Creator Value Pack
Eindeloos speelplezier met deze Lego Creator Value Pack 3-in-1. Deze set bestaat uit 3 Lego Creator set:

Lego Creator vuurdraak 31102
Stimuleer de creativiteit en de liefde van kinderen voor fantastiewezens met de LEGO® Creator 3in1 Vuurdraak (31102) set. Kinderen zullen deze vuurspuwende speelgoeddraak met beweegbare kop, bek, poten, staart, vleugels en klauwen, plus een schatkist die open kan geweldig vinden.Vrijheid om te bouwen en te spelenMet deze LEGO Creator 3in1 set kunnen kinderen 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Ze kunnen een draak bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een sabeltandtijger met beweegbare poten, kop en bek, een schorpioen met beweegbare poten en klauwen of iets compleet nieuws bedenken. Deze set stimuleert fantasierijk spel en is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.Herkenbare modellen gebaseerd op fantasie en werkelijkheidLEGO Creator 3in1 sets zijn prachtig gedetailleerd speelgoed dat aanzet tot fantasierijk spel. De modellen bieden kinderen van alle leeftijden eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen, terwijl hun creativiteit wordt gestimuleerd.

Lego Creator sportwagen 31100
Stimuleer de liefde voor voertuigen en creativiteit met deze LEGO® Creator 3in1 Sportwagen (31100) set. Kinderen zullen het geweldig vinden om rond te racen met deze sportwagen.Creatieve vrijheid om te bouwenKinderen kunnen met deze LEGO Creator 3in1 set 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Ze kunnen een sportwagen bouwen, deze ombouwen tot een hot rod met motor en luchtinlaat en vervolgens tot een ouderwets vliegtuig of iets compleet nieuws. Deze set stimuleert fantasierijk spelen is een leuke verrassing of beloning. Zowel in de sportwagen als de hot rod is in de cabine ruimte voor een minifiguur.Modellen om te bouwen en te herbouwenLEGO Creator 3in1 sets bieden kinderen gedetailleerde en realistische modellen die aanzetten tot fantasierijk spel. De modellen geven ze eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen, terwijl de creativiteit van kinderen van alle leeftijden wordt gestimuleerd. Deze sets zijn ook ideale cadeautjes voor elke gelegenheid.

Lego Creator propellervliegtuig 31099
Ga de lucht in met dit geweldige propellervliegtuig! Laat de propeller draaien, stel de vleugelpunten bij, taxi over de landingsbaan en stijg op! Zodra je landt, bouw je het propellervliegtuig om tot een straalvliegtuig voor een langere reis, transformeer je het in een helikopter voor een snelle vlucht over het platteland of laat je je fantasie de vrije loop en bouw je iets compleet nieuws. Maak je klaar om te gaan vliegen met deze leuke 3-in-1 set!

Specificaties

  • Merk: LEGO
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Merk: LEGO
  • Serie: LEGO Creator
  • Artikelnummer: 0006042
  • EAN: 5702017177489
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 730.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Reviews

Gesponsorde producten