Leifheit Xtra Clean outdoorbezem

3,7 Sterren
3 beoordelingen
Leifheit Xtra Clean outdoorbezem
Bekijk video(s)

Omschrijving

De Leifheit Xtra Clean outdoorbezem is ideaal voor het vegen van hardnekkig vuil, water en sneeuw. Of het nu om vochtige bladeren, hardnekkig vuil of water en sneeuw gaat: de Xtra Clean Outdoor bezem van Leifheit veegt met zijn innovatieve X-borstels en zijn speciale borstelmix nu nog grondiger, sneller en effectiever.

Bij het vegen nemen de voorste borstels het grovere, hardnekkige vuil mee. Vervolgens verwijderen de achterste x-vormig ingedeelde borstels het fijnere vuil. De X-borstels zijn gemaakt van bestendig, watervast Elaston. Deze zijn bestand tegen zuren, logen, benzine en olie en zijn ook voor de ideale keuze voor de werkplaats en de garage.

Een ander voordeel van de veegmogelijkheid is de schuin geplaatste schroefdraad-steelbevestiging. Zo hoeft de bezem bij het vegen niet te worden gekanteld en alle borstels liggen geheel vlak. De Xtra Clean Outdoor bezem beschikt over een veegbreedte van 40 cm. Het hout van de bezem kop komt voor 100% uit duurzaam verantwoorde hout.

De apart verkrijgbare houten steel kan via de schroefdraadverbinding veilig en stabiel worden vastgezet.

LET OP: Hier zit geen steel bij. 

Specificaties

  • Merk: Leifheit
  • Merk: Leifheit
  • Artikelnummer: 4100532
  • EAN: 4006501450067
  • Kleur: Groen Zwart
  • Afmeting (cm): 45,5x30x19,5 (LxBxH)

Reviews

3.7
Van de 5
3,7 Sterren
3 beoordelingen
5 Sterren
(0)
4 Sterren
(2)
3 Sterren
(1)
2 Sterren
(0)
1 Ster
(0)
Sorteer op:
4 Sterren

fijn in gebruik

M Pater - 02 maart 2018

Ik heb de bezem een tijdje geleden besteld en hij heeft mij niet teleurgesteld. Bij het vegen van de treden, ontdekte ik geen onvolkomenheden. Kortom ik doe bij het vegen mijn best, en de leifheit extra doet de rest.

4 Sterren

Goedwerkende buiten-bezem!

Wendini - 13 mei 2017

Ongeveer een maand geleden gekocht, goede aankoop! De tuintegels snel en makkelijk schoon te makne met deze bezem! Aanrader :)

3 Sterren

Goed

Anoniem - 15 juli 2016

Bij geleverde steel past dus niet!!! Ook al staat er op dat deze universeel is