Lemax - 'Clara's Gift' - Verlicht figuur met animatie

4398509
32.78
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Lemax - 'Clara's Gift' - Verlicht figuur met animatie
32.78
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breid jouw miniatuur (kerst)dorp uit met dit prachtige figuur 'Clara's Gift' uit de 'Holidays & Seasons' collectie (2012). Zo zorg je voor extra sfeer tijdens de kerstperiode! ? ?

Ben je ook zo'n fan van het prachtige kerstverhaal over de notenkraker? Dan mag deze animatie niet ontbreken in je kerstdorp! We zien Clara & haar vader die toekijken hoe de notenkraker met het zwaard in het rond draait.

Dit figuur komt exclusief adapter & werkt ook op batterijen.

Tip: heb je geen zin in gedoe met allerlei adapters? Met een Lemax Power 3-output 4.5V adapter (Niet meegeleverd) kan je drie Lemax huisjes of andere figuren aansluiten op 1 adapter. Dat is pas handig! Zo wordt jouw mooie dorp niet belemmerd door een wirwar van kabels.

De voordelen van dit figuur

Animerend spektakel!
Deze miniatuur is zoveel meer dan een mooi plaatje. Dankzij de bewegende notenkraker kan je uren staren naar het spektakel & komt het kerstdorp pas echt tot leven.

Handgeschilderd
Dit figuur is gemaakt van hoogwaardig kunststof & handgeschilderd

Elk jaar nieuwe collecties
Het leuke aan Lemax is dat je jouw miniatuur dorp elk jaar opnieuw kan blijven uitbreiden want er komen jaarlijks nieuwe figuren, huisjes, dieren, winkels, bruggen, verlichting, treinen, bomen en zelfs volledige dorpen uit!

Meer dan een kerstdorp!
Lemax mag dan wel bekend staan voor zijn sfeervolle kerstdorpjes maar dit merk biedt zo veel meer! Wat dacht je van een griezelige spooky town voor Halloween, of een kleurrijk carnaval met de leukste attracties?! Je vindt het hier allemaal!



Over Lemax:
Lemax biedt een compleet assortiment aan verschillende miniatuur kersthuisjes, kerstwinkels, figuren en accessoires. De kerstdorpjes zijn echte blikvangers en brengen de kerstsfeer jaarlijks terug in jouw woning! De kwaliteit van de Lemax kerstdorpen kan worden gegarandeerd door de materialen die zijn gebruikt.

Productspecificaties

  • Merk: LEMAX
  • EAN: 0728162244789
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten