LINNICK Wafel Badjas Velour Katoen - roze - M

4070035
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je maat:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lion-Beddenshop
4,4 Sterren
LINNICK Wafel Badjas Velour Katoen - roze - M
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De luxe LINNICK badjassen van velours-katoen zorgen voor een ultiem wellness gevoel voor iedereen. De badjassen voelen aan als een zachte streling die je omarmen met warmte en comfort. De badjassen zijn gemaakt van 100% katoen. Dit katoen wordt op een speciale manier geweven, deze weving geeft dat superzachte en luxe gevoel aan de badjas. Velours is een sterk materiaal wat jarenlang mooi zal blijven. Hierdoor kun jij lang blijven genieten van jouw badjas. De badjassen voel zacht en warm aan en zijn absorberend, wat ze ideaal maakt om aan te trekken na een heerlijke douche of warm bad. Het katoen is Oeko-tex gecertificeerd wat wil zeggen dat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke stoffen.

Deze LINNICK badjassen zijn verkrijgbaar in 8 trendy kleuren en leverbaar in de maten S t/m XXL. De badjas is voorzien van een handige ophanglus, heeft zakken en een ceintuur. De kleur en zachtheid blijven het best behouden door een goed en fijnwasmiddel te gebruiken en het de eerste 2 keer apart te wassen. Om de sfeer in de badkamer compleet te maken hebben wij onze bijpassende LINNICK badgoed lijn van dezelfde heerlijke zachte kwaliteit in matchende kleuren. 

Waarom LINNICK Badgoed kopen?

LINNICK is onze luxe serie en bestaat uit badgoed en beddengoed. Door de zachte kwaliteit voelen de producten heerlijk aan op de huid. De collecties worden uitgevoerd in eigentijdse kleuren en designs. Of het nu heerlijk ontspannen badderen is of een heerlijke nachtrust voor een goed begin van de dag, het wikkelen in de zachte stoffen van LINNICK is een weldaad voor je lichaam. LINNICK staat voor een zeer duurzame kwaliteit, eigentijdse dessins en jarenlange ervaring. Match de luxe collecties met het interieur en geniet van de kwaliteit die de LINNICK serie te bieden heeft.


Specificaties

  • Merk: Linnick
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8719727162077
  • Kleding maat: M
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Katoen

Beoordelingen

Gesponsorde producten