Livington Copperline WonderCooker - 14-in-1 keukenset - braadpan, grillpan, slowcooker en meer - Kookset

4002376
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
Livington Copperline WonderCooker - 14-in-1 keukenset - braadpan, grillpan, slowcooker en meer - Kookset
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het neemt niet meer ruimte in beslag in de keukenkast dan een braadpan met deksel en toch vervult het 14 functies: het is ook een soeppan, koekenpan, braadpan, hetelucht friteuse, slowcooker, steamer, stoompanpan, braadpan, warmhoudkom, bakpan & grillpan!


- EXTREEM VEELZIJDIG
- WonderCooker combineert 14 functies van een extra grote pan tot een bakpan en met de Copper Crisper frituurmand wordt het zelfs een heteluchtfriteuse voor de oven.
- CERAMITECH COATING - De hoogwaardige coating van de grill en braadpan zorgt ervoor dat het voedsel gemakkelijk loslaat. Het is het beste te verzorgen zonder metalen bestek en met een niet-krassende spons.
- Alle kacheltypes - De pannenset is geschikt voor alle kacheltypes zoals elektrisch, keramisch, gas en inductie. Ook is hij hittebestendig tot 450 °C en zelfs te gebruiken als Dutch oven.
- Ruimtebesparend opbergen - de kookset kan met al zijn componenten worden gestapeld en neemt niet meer ruimte in de kast in beslag dan een grote braadpan met deksel.
- LEVERINGSOMVANG & DETAILS - Livington Copperline WonderCooker - 14-in-1 pannenset, 1x Copperline WonderCooker, 1x grillpan, 1x glazen deksel, 1x Copper Crisper, 1x receptenboekje

14-in-1 keukenwonder voor fornuis en oven - Livington Copperline WonderCooker



De grote Livington WonderCooker heeft een inhoud van 9 liter, hierin kook je chili voor een feestje of braad je een kalkoen van 7 kg voor het hele gezin. De grillpan doet ook dienst als deksel om te smoren of kan alleen op het fornuis worden gebruikt. Met de Copper Crisper wordt de braadpan met het rooster een heteluchtfriteuse voor de oven. Maar ook bij het smoren en braden kan vet worden bespaard, want de betrouwbare CeramiTech-keramiekcoating zorgt ervoor dat er niets aanbakt en de kookset is eenvoudig schoon te maken.

De warmtegeleidingspunten aan de onderzijde zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling op alle soorten kachels, ook inductie. De WonderCooker is extreem hittebestendig tot 450 °C, dus er zijn geen grenzen op het fornuis, in de oven of op de grill. Het praktische glazen deksel houdt smaken en sappen vast tijdens het koken en smoren en is bovendien hittebestendig tot 250 °C.

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041023877
  • Warmtebron: Elektrisch Inductie Gas Keramisch
  • Inhoud in liters: 9.0
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten