Livington TurboCut universele snijmachine - groentesnijmachine met 3 messtanden voor dikke of fijne plakjes

4013111
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
Livington TurboCut universele snijmachine - groentesnijmachine met 3 messtanden voor dikke of fijne plakjes
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je tijd besparen in de keuken zonder in te leveren op de smaak? Maak kennis met de Livington Turbo Cut Groentensnijder, dé snijmachine voor groenten die jouw leven zal veranderen. Met zijn  scherpe messen snijd je moeiteloos door alle soorten groenten. Geen gedoe meer met snijden met de hand, laat de Turbo Cut het werk voor je doen.


ALGEMEEN: Innovatieve universele snijmachine met flexibel multi-mes & vingerbescherming. Snijdt twee keer zo snel als met conventionele keukenmessen.

BLADE INSTELLINGEN: 3 mes instellingen voor dikke of fijne plakken, julienne of friet snijden. Verstelbare knop voor snijdiktes van 0,5 - 8 mm.

NAUWKEURIG & VEILIG: Geen uitglijden: Veiligheidszuignappen voor super stevige grip op het werkoppervlak. Snel, precies & veilig dankzij vingerbescherming en snijhulpstuk.

ONE-PUSH-SYSTEM: Eenvoudig en moeiteloos schaven met één druk. Gemakkelijk op te vouwen en plaatsbesparend op te bergen.

LEVERING: 1 x Livington TurboCut, 1x elk mesdeksel, vingerbescherming, snijtrechter, opvangbak, schoonmaakhulp, groenteschiller



Groentesnijders zijn handig, maar de blootliggende messen maken je gevaarlijk en je laat veel groenten liggen. 

Verspil geen tijd met ouderwets hakken, snijden en dicteren. Halveer uw snijwerk met de gloednieuwe Livington TurboCut. Maak heerlijke, gezonde maaltijden voor uw hele gezin in enkele seconden zonder risico op letsel! De geïntegreerde messenwisselaar heeft 3 snijstanden en 8 verschillende dikte-instellingen voor een totaal van 24 verschillende snijconfiguraties! 

Serveer verse zelfgemaakte poke bowls alsof je in een Michelin-sterrenrestaurant bent. Zelfs uien snijden in een mum van tijd - geen enkele traan! Heerlijke, knapperige zelfgemaakte kaassticks, verse koolsla of groentepasta. Livington TurboCut biedt de veelzijdigheid en precisie van een mes met de snelheid en kracht van een professionele keukenmachine, terwijl het in elke lade past. 

Hij is zo compact als een waterfles, maar zo krachtig dat je in één keer hele sinaasappels kunt snijden - zonder voorsnijden! En snijden is nu veiliger dan ooit. Je handen komen nooit in de buurt van het mes! 

Het geheim zit hem in de geïntegreerde messenwisselaar. Stel gewoon de draaiknop in op de gewenste dikte. Voor conventionele groentesnijders moet je veel voorsnijden. 

Maar in de extra grote vultrechter van de TurboCut kunt u fruit en groenten in hun geheel kwijt voor magische uienringen zonder scheuren en zonder restjes.

 De zuignappen houden de TurboCut stabiel en veilig op zijn plaats. T

urboCut is even snel schoon te maken als te snijden. Gewoon afspoelen onder stromend water of in de vaatwasser.

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041042700
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Vermogen (Watt): 0.0
  • Aantal snij / rooster platen: 1
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten