Looki Slimme Voerautomaat met Camera - Matzwart - Katten & Honden - Automatisch - Voedingsschema - WIFI - Voerbak zwart

Omschrijving

Jij hebt een druk leven waardoor het soms lastig is om je huisdier op tijd te voeren. Met de slimme voerbak van Looki hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Met één druk op de knop vul jij de voerbak van je beestje, of kijk je via de camera hoe het thuis gaat. Altijd en overal. Maak een volautomatische planning aan of wijzig de portiegrootte: jij beslist.

De automatische voerbak is gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal en is tegelijkertijd duurzaam in gebruik, waardoor jij en jouw huisdier hier jarenlang plezier aan kunnen beleven. Door middel van de beschikbare app kan je eenvoudig de aantal porties instellen en de maximale hoeveelheid.

Waarom jij voor Looki moet kiezen

- Geschikt voor zowel honden als katten
- Uitgerust met een kantelbare camera
- Door zijn moderne uitstraling een ware toevoeging voor je interieur
- Geef op ieder gewenst moment jouw huisdier voer via een timer of handmatig via de app
- Waarschuwing bij onvoldoende voer
- Heeft een compacte vormgeving en is zeer licht in gewicht
- Gemaakt van hoogwaardig materiaal en duurzaam in gebruik
- Inhoudscapaciteit van maximaal 6 liter voer
- App is beschikbaar voor zowel iOS en Android en makkelijk in gebruik
- Kan gedemonteerd worden en daarmee in een handomdraai schoongemaakt
- Luchtinlaten zodat de brokjes vers blijven
- Geen slingerende brokjes: het is zo ontworpen dat dit haast onmogelijk is


Eenvoudig in gebruik

Door middel van de handige app kan jij het aantal porties en de hoeveelheid eenvoudig en snel instellen. Dit is ideaal voor wanneer jouw hond of kat op dieet is en zij een maximale hoeveelheid aan voer mogen krijgen, of op vaste tijdstippen.

Daarnaast kan je de voerbak gemakkelijk met de meegeleverde kabel in het stopcontact stoppen en het is direct klaar voor gebruik. Heb je geen stopcontact in de buurt? Dan kun je ook gebruik maken van batterijen. Hierdoor is het zeer simpel en praktisch in gebruik en tegelijkertijd lekker voor jouw huisdier.

Instellen aantal porties en hoeveelheid

Met de Looki voerbak kan jij zelf bepalen hoeveel porties je huisdier per dag krijgt en wat de hoeveelheid moet zijn. Hierdoor weet je altijd dat jouw hond of kat de gewenste hoeveelheid aan voer te eten krijgt en tevens op het juiste tijdstip. In de applicatie of op het display kan je dit makkelijk instellen en inlezen zonder dat dit veel tijd of energie kost. Dit proces kan je automatiseren, maar het is eveneens mogelijk om dit telkens handmatig te doen.

Altijd en overal de volledige controle

De geavanceerde voerbak heeft een ingebouwde camera en draadloze WiFi-functie, waardoor je gebruik kunt maken van een WiFi-netwerk. Door middel van de WiFi-functie kan je het koppelen aan het gewenste apparaat met een iOS of Android besturingssysteem. Stel voedingsschema’s in, portiegroottes en blijf op de hoogte wanneer het reservoir bijna leeg is. De slimme app stelt je hier tijdig van op de hoogte! Bij ontvangst van het product kan je het eenvoudig installeren door middel van de meegeleverde handleiding. Het was nog nooit zo makkelijk om jouw diertje in topconditie te houden.

Moderne en stijlvolle uitstraling

De Looki voerbak heeft een compacte vormgeving en is praktisch in gebruik. Bovendien zal de moderne en stijlvolle uitstraling een opmerkelijke toevoeging zijn voor iedere woonkamer!

Daarnaast beschikt de voerbak over een maximale inhoudscapaciteit van 6 liter. Zo weet je zeker dat jouw geliefde huisdier geen moment van de dag honger hoeft te hebben. Met deze voerbak kan jij op ieder gewenst moment van de dag jouw huisdier van eten voorzien.

Makkelijk te reinigen

Alle onderdelen kan je makkelijk loskoppelen, waardoor het op een simpele wijze kan schoonmaken. Je kan het reinigen door middel van een vochtige doek of onder de waterkraan. Dankzij deze verbetering kost het niet veel tijd en moeite om een grondige reiniging uit te voeren. Wij weten hoe belangrijk het is om direct na de schoonmaak weer gebruik ervan te kunnen maken zodat jouw diertje altijd kan eten.

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Looki automatische voerbak!

Specificaties

  • Merk: Looki
  • EAN: 8720165509379
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 19,5x35,8x36,2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten