Luigi Bormioli Cognacglas Michelangelo Master 39.5 cl - Transparant 4 stuks

2570241
38.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
James-Cooke
4,7 Sterren
Luigi Bormioli Cognacglas Michelangelo Master 39.5 cl - Transparant 4 stuks
38.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze Michelangelo cognacglazen zijn een graag geziene gast op feesten en partijen en geven de ingedekte tafel een charmante uitstraling. De glazen zijn machinaal geblazen en gemaakt van het ECO-vriendelijke Sparkx materiaal, dat garant staat voor een ultra helder, hoogglans en volledig transparant en duurzaam glas. De stelen van deze cognacglazen zijn versterkt met titanium, dat door middel van nanotechnologie direct aan de steel is toegevoegd en daarmee de breekweerstand met 140% vergroot. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en hebben een door een laser afgesneden drinkrand, die versterkt is om kleine beschadigingen te voorkomen. Deze set bestaat uit 4 cognacglazen met een inhoudsmaat van 39,5 cl.


Belangrijkste kenmerken:
· Inhoud set: 4 cognacglazen
· Materiaal: Sparkx Ultra Clear
· Kleur: Transparant
· Merk: Luigi Bormioli
· Serie: Michelangelo
· Inhoudsmaat: 39,5 cl
· Vaatwasmachinebestendig: Ja

Sparkx Ultra Clear
Sparkx Ultra Clear glas is een heldere en extreem sterke glassoort. Sparkxglas kan minimaal 220 wasbeurten verdragen, zonder dat het glas beschadigd, verkleurd of aanslag gaat vertonen. Het zeer transparante glas laat de kleur van ieder drank perfect tot zijn recht komen. Daarnaast zijn de stelen van de Sparkx Ultra Clear glazen versterkt met titanium. Het smeltproces van Sparkxglas is volledig milieuvriendelijk en getest op de sterkte van de kelk, de rand en de steel. En na gebruik kan ieder glas gereinigd worden in de vaatwasmachine.

Luigi Bormioli
Het Italiaanse glasmerk Luigi Bormioli is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in de glasindustrie. Ieder product van het Italiaanse merk Luigi Bormioli wordt met veel aandacht ontworpen en met de hoogste kwaliteit geproduceerd. Dat zie je terug in ieder wijnglas, champagneflûte of tumbler die van de productieband rolt. Met het zelfontwikkelde en innovatieve materialen als SON.hyx en Sparkx onderscheid Luigi Bormioli zich niet alleen op kwaliteit, maar ook op vernieuwing. Het glaswerk van Luigi Bormioli is voor zowel professioneel als thuisgebruik zeer geschikt en komt binnen iedere tafelsetting tot zijn recht, van chique tot eigentijds.

Productspecificaties

  • Merk: Bormioli Luigi
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 0032622321355
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Inhoud in liters: 0.4
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9,5x13,6 (ØxH)
  • Diameter (cm): 9.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten