LYVION Make-up en scheerspiegel 7x zoom staal

3580395
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

LYVION verstelbare make-up en scheerspiegel

Door de LYVION verstelbare make-up en scheerspiegel maak je je ochtendroutine makkelijker. Deze spiegel vergroot je spiegelbeeld maar liefst zeven keer, waardoor je in staat bent om nauwkeurig en gedetailleerd te werken. Zo sla je geen stukje over bij het scheren en breng je je make-up altijd netjes aan. Dankzij de verstelbare arm is het bovendien mogelijk om de spiegel precies in de juiste positie te brengen.

Hoe werkt het?

Dit product monteer je eenvoudig aan je badkamermuur dankzij het simpele ophangsysteem. Het is dus ook mogelijk om het artikel te installeren op een tegelmuur. De verstelbare spiegel heeft een inklapbare arm, waardoor het product weinig ruimte in beslag neemt. Is het tijd voor je dagelijkse verzorgingsroutine? Gebruik dan de verstelbare arm en kantel de spiegel om de juiste hoek te vinden. Klap de scheerspiegel weer in zodra je klaar bent.

Productkenmerken LYVION verstelbare make-up en scheerspiegel

  • Vorm: rond
  • Te bevestigen aan de muur
  • Materiaal: staal en spiegelglas
  • Diameter: 20 centimeter
  • Lengte: 34 centimeter

De voordelen van de 

Dankzij de verstelbare spiegel zie je altijd precies wat je doet in de badkamer. De spiegel vergroot je beeld zeven keer, wat een gedetailleerder beeld creëert dan de gemiddelde make-up spiegel. Het reinigen van dit artikel is ook eenvoudig dankzij het gladde staal. Doe de spiegel en de arm regelmatig af met een doekje en je bent klaar!

Productspecificaties

  • Merk: LYVION
  • EAN: 8719688009657

Beoordelingen

Gesponsorde producten