Machouyou 1e tandjes apparaat - tepel intrekking

4507862
36.20
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Machouyou 1e tandjes apparaat - tepel intrekking
36.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Apparaat om te ontwennen van de fopspeen of duim en bereidt de mond voor op de komst van volwassen tanden - Aanbevolen na fopspenen +18 maanden - Te dragen overdag en 's nachts om in slaap te vallen - Medische siliconen en kleurstof voor levensmiddelen - Gemaakt in Frankrijk - Eén maat - Gemengd - Van 2 tot 6 jaar oud - Individueel geleverd.
* Productomschrijving: Machouyou is het eerste medische siliconen apparaat voor alle kinderen vanaf 2 jaar., Uitgevonden door een kaakchirurg, vervangt Machouyou de duim, vervangt de fopspeen en stopt met zuigen waardoor de tanden bewegen., Machouyou helpt bij Stop voorzichtig met zuigen, heropvoed de tong en breng de mondspieren in evenwicht., Het compenseert ook de problemen die verband houden met onze te zachte voeding., De resultaten zijn zichtbaar in 3 maanden dankzij de natuurlijke herpositionering van de melktanden., Machouyou bereidt de mond voor op de komst van blijvende tanden en fungeert als orthodontische preventie. Machouyou is zo ontworpen dat melktanden op het mondoppervlak worden geplaatst. De tong wordt losgelaten en positioneert zich op het gehemelte. De lippen komen op het hellende vlak te rusten waardoor ze competent worden. Gedragen met de mond gesloten ontwikkelt het een neusventilatie. Het externe gedeelte met de ‘Machouyou-glimlach’ maakt het mogelijk om er een klein lintje aan te bevestigen om het te personaliseren en om er een speenkoordje aan te bevestigen.
* Producttype: Gepatenteerd medisch siliconenapparaat dat de fopspeen en duim vervangt en het kauwen verbetert. Het moet overdag worden gedragen ter vervanging van de fopspeen of duim. En het is belangrijk om ermee te slapen.
* Geslacht: Gemengd
* Leeftijd (tot): 6 jaar
* Aanvullende informatie: De machouyou moet voor het eerste gebruik gewassen worden. Dan is het mogelijk om hem één keer per week in de vaatwasser te doen.
* Veiligheid: Machouyou IS GEEN Bijtring, er mag niet op gekauwd of gekauwd worden. Bij de Machouyou blijft de mond in rust., Bind Machouyou nooit vast met een strikje om de nek, gebruik een speenkoordje, De Machouyou is een klasse 1 medisch hulpmiddel, onder ouderlijk toezicht. Moet worden vervangen als deze beschadigd is.
* Merk: MACHOUYOU
* Modellen: Machouyou
* Kleur(en): Oranje
* Certificeringen en normen: Medisch hulpmiddel klasse 1 - CE-markering
* Leeftijd ( Vanaf): 24 maanden - 2 jaar
* Type publiek: Baby, Kind
* Materialen: gemaakt van food grade siliconen zonder Bisfenol A - Medische siliconen en voedingskleurstoffen
* Garantie (² ) : 2 jaar
* Hoofdkleur: Oranje

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3770005664008

Beoordelingen

Gesponsorde producten