Machouyou Bijtring Prune

4508174
36.28
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Machouyou Bijtring Prune
36.28
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Machouyou helpt de tanden opnieuw uit te lijnen Gelukkig bestaat er een oplossing om het kind te helpen de fopspeen (of duim) tegen te houden en de tanden opnieuw uit te lijnen: het is de Machouyou. Dit medische hulpmiddel heeft de vorm van een “goot” die tussen de tanden wordt geplaatst en zorgt ervoor dat de tong op natuurlijke wijze tegen het gehemelte kan worden geplaatst (een fysiologische positie die wordt voorkomen door de fopspeen of de duim).
* Hoofdkleur: Paars
* Aanvullende informatie: De machouyou dient voor het eerste gebruik gewassen te worden. Dan is het mogelijk om hem één keer per week in de vaatwasser te doen.
* Leeftijd (vanaf): 24 maanden - 2 jaar
* Kleur(en): Pruim
* Productbeschrijving: Machouyou is het eerste medische siliconenapparaat voor alle kinderen tot 2 jaar oud. , Uitgevonden door een kaakchirurg, Machouyou vervangt de duim, vervangt de fopspeen en stopt met zuigen waardoor de tanden bewegen., Machouyou zorgt ervoor dat je voorzichtig kunt stoppen met zuigen, de tong opnieuw kunt opvoeden en de mondspieren in evenwicht kunt brengen., Het compenseert ook de problemen die verband houden met ons te zachte dieet., De resultaten zijn zichtbaar binnen 3 maanden dankzij de natuurlijke herpositionering van melktanden., Machouyou bereidt de mond voor op de komst van blijvende tanden en werkt in orthodontische preventie. Machouyou is zo ontworpen dat melktanden worden op het orale oppervlak geplaatst. De tong wordt losgelaten en positioneert zich op het gehemelte. De lippen komen op het hellende vlak te rusten waardoor ze competent worden. Gedragen met de mond gesloten ontwikkelt het een neusventilatie. Het externe gedeelte met de ‘Machouyou-glimlach’ maakt het mogelijk om er een klein lintje aan te bevestigen om het te personaliseren en om er een speenkoordje aan te bevestigen.
* Garantie (²): 2 jaar
* Materialen: Gemaakt van food-grade siliconen zonder Bisfenol A - Medische siliconen en voedselkleuring
* Certificeringen en normen: Klasse 1 Medisch Hulpmiddel - CE-markering < br /> /> * Merk: MACHOUYOU
* Geslacht: Gemengd
* Producttype: Gepatenteerd medisch siliconenapparaat dat de fopspeen en duim vervangt, verbetert het kauwen.
* Soort publiek: Baby, Kind
* Veiligheid: Machouyou IS GEEN Bijtring, er mag niet op gekauwd of gekauwd worden. De mond blijft bij de Machouyou in rust., Bevestig Machouyou nooit met een stropdas om de nek, gebruik een speenkoordje. De Machouyou is een medisch hulpmiddel klasse 1, onder ouderlijk toezicht. Moet worden vervangen als deze beschadigd is.
* Modellen: Machouyou

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3770005664077

Beoordelingen

Gesponsorde producten