Magnetische montageset RMAX-45 - 2-pack - 45mm

3378841
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Magnetische montageset RMAX-45 - 2-pack - 45mm
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vind jij het ook zo’n vervelende klus om gaten te moeten boren?
Bijna elke rookmelder beschikt alleen over een montageset bestaande uit schroeven en pluggen. De frustrerende gevoelens bij het boren komen je misschien wel bekend voor. De gaten aftekenen, leidingen opsporen, de gaten boren en wat dacht je van alle rotzooi? Gelukkig hebben we hier de perfecte oplossing voor!

De SAVS® magnetische montageset
Deze montageset is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij het ophangen van je melders. Met deze magneet hangt jouw melder binnen enkele seconden tegen het plafond of de muur. En dit zonder gaten te boren. De unieke opstaande rand maakt deze magneet namelijk zeer geschikt voor bevestiging op een muur! Middenin de magneet zit een klein boorgat. Dit is handig bij grovere plafonds en muren.

De grote voordelen van de SAVS® montageset:


Secondewerk – Door middel van de stevige 3M tape hangt de montageset in slechts enkele seconden tegen het plafond of de muur. Zo bespaar je enorm veel tijd en gedoe zonder gaten te boren!

Simpele verwijdering – Om vals alarmen te voorkomen is het schoonmaken van je melder erg belangrijk. Met behulp van de montageset is dit makkelijker dan ooit! Je haalt de melder namelijk enorm makkelijk van zijn plek.

Universeel – Deze montageset is geschikt voor alle rook-, hitte-, en koolmonoxidemelders die niet op het stroomnet aangesloten zitten. Daarnaast is hij ook geschikt voor vrijwel alle plafonds en muren. Namelijk hout, stuc, beton, kunststof en metaal.

Ultra sterk – De SAVS® montageset heeft 3 kleine magneten op één plaatje. Hierdoor heeft hij extra veel draagvermogen. Handig voor bijvoorbeeld zwaardere melders.

Ook voor de muur – Door de unieke opstaande rand is deze montageset als een van de weinige ook geschikt voor montage op de muur. Dit komt van pas voor bijvoorbeeld koolmonoxidemelders.

Ben je in het bezit van een melder met een grotere grondplaat? Geen zorgen. De SAVS® magnetische montageset is verkrijgbaar in 45 mm en 60 mm diameter. Hierdoor vind je altijd de voor jou geschikte montageset.

Is de magnetische montageset van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • Verpakkingsinhoud: 2
  • EAN: 8720256333890
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten