Magnetron Beugel 2 Stuks RVS

4324651
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met onze revolutionaire magnetronbeugel! Of je nu extra ruimte in je keuken wilt creëren of gewoon je magnetron veilig en stijlvol wilt ophangen, deze magnetronbeugel is de perfecte oplossing. Met zijn zilverkleurige afwerking en hoogwaardige materialen is het niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je keukeninterieur.

Kwalitatief goed materiaal
Onze magnetronbeugel is vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stevigheid garandeert. 

Stijlvolle uitstraling
De zilverkleurige afwerking van de beugel geeft een moderne en verfijnde uitstraling aan je keuken. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Verstelbaar van 22,5 tot 39,5 cm
Deze beugel is ontworpen om aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Met een verstelbaar bereik van 22,5 tot 39,5 cm kun je de hoogte van je magnetron eenvoudig aanpassen voor optimaal gebruiksgemak.

Slijt- en watervast
Onze magnetronbeugel is bestand tegen slijtage en water, waardoor het lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet. Zelfs in de meest vochtige omgevingen kun je op deze beugel vertrouwen.

Eenvoudig op te hangen
Geen gedoe of ingewikkelde installatieprocessen meer. Met onze magnetronbeugel kun je snel en gemakkelijk je magnetron ophangen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

Of je nu een compacte keuken hebt en ruimte wilt besparen of gewoon de functionaliteit van je keuken wilt verbeteren, onze magnetronbeugel is de ideale keuze. Met zijn kwalitatieve constructie, stijlvolle uitstraling, verstelbaarheid, duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt het de ultieme oplossing voor jouw behoeften.

Wacht niet langer! Bestel vandaag nog onze magnetronbeugel en ontdek zelf de vele voordelen die het te bieden heeft. Transformeer je keukenervaring en geniet van de vrijheid en gemak die deze beugel met zich meebrengt.

Specificaties:
- Kleur: Zilver
- Materiaal: RVS
- Afmetingen (lxbxh): 22,5-39,5 cm x 20 cm x 6 cm
- Gewicht: 600 gram
- Aantal stuks in verpakking: 2

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700311
  • Positie deurscharnier: Verwisselbaar
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vermogen (Watt): 1.0
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
  • Magnetron/oven functies: Warmhouden

Beoordelingen

Gesponsorde producten