Massagerr® Stretch Band – Elastische Band voor Stretching – Weerstandsband – Flexibiliteit en Mobiliteit

3951686
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massagerr
3,5 Sterren
Massagerr® Stretch Band – Elastische Band voor Stretching – Weerstandsband – Flexibiliteit en Mobiliteit
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij je flexibiliteit en mobiliteit verbeteren en spanning in jouw lichaam verminderen? Dan is de Massagerr stretchband dé oplossing voor jou! Met deze stretchband maak je jouw stretchoefeningen gemakkelijker, effectiever en kun je meer controle uitoefenen tijdens je sessies.

Door consistent gebruik van de Massagerr® Stretch Band geniet je van een grotere flexibiliteit, beter bewegingsbereik, sneller spierherstel en een verminderd risico op blessures. Stretching wordt ook wel spierlengtetraining genoemd, waarbij niet alleen individuele spieren, maar ook hele spierlussen of spier-fascieketens onder spanning worden gebracht. 

Het gebruik van rek- en strekbanden vergroot de spierlengte. De fascia, het bindweefsel dat de spieren omhult, wordt vooral onder spanning gebracht tijdens spierlengtetraining met de Massagerr® Stretchband. Het resultaat is dat je hele lichaam soepeler wordt.

De Massagerr Stretchband biedt jou de volgende voordelen:

? Huidvriendelijk materiaal: De Massagerr® Stretchband is gemaakt van huidvriendelijk materiaal.

? Geschikt voor beginners en gevorderden: Met de 8 lussen van de Massagerr® Stretchband kun je jouw training gemakkelijk aanpassen op jouw niveau en vooruitgang. Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je een oefening uitvoert door de gewenste lus te kiezen. Hoe meer de band is uitgerekt, hoe intenser de oefening zal zijn.

? Vaarwel pijn: Onze Massagerr Stretchband houdt je lichaam in goede conditie en verlicht tegelijkertijd pijnlijke punten. Na het stretchen verdwijnen natuurlijke spanningen als sneeuw voor de zon, zodat je zonder pijn kunt bewegen en aan je flexibiliteit kunt werken.

? Speciaal voor stretching: De ingenaaide lussen en de samenstelling van het materiaal zijn geoptimaliseerd voor stretching, ook wel spierlengtetraining genoemd.

? Stevige grip: In vergelijking met andere weerstandsbanden biedt de Massagerr Stretchband een stevige grip.

? Verbetert bewegingsvrijheid en flexibiliteit: De weerstandsbandset bevordert de bloedsomloop en helpt je om blessures te voorkomen en spierherstel te bevorderen. Bovendien ontspant het je lichaam voor een betere nachtrust.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een onvoorwaardelijke garantie van 24 maanden. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je het product binnen 30 dagen gratis retourneren.

Bestel nu jouw Massagerr® Stretchband en geef je spieren de beste verzorging!

Productspecificaties

  • Merk: Massagerr
  • EAN: 8719327617663
  • Type weerstand: Medium
  • Materiaal: Textiel
  • Afmeting (cm): 100x3 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten