Matador Platenroller 70 mm lekvrije banden

4113287
224.00
Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Matador Platenroller 70 mm lekvrije banden
224.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame platenroller voor al uw transportbehoeften? Kijk dan niet verder dan de Matador Platenroller voor platen tot 70 mm en voorzien van lekvrije banden!

Of u nu zware ladingen moet verplaatsen in uw werkplaats, magazijn of op de bouwplaats, de Matador Platenroller is de ideale oplossing. De lekvrije banden zorgen voor een soepele en stabiele rit, terwijl de sterke stalen constructie ervoor zorgt dat de platenroller bestand is tegen zware belastingen.

Met een draagvermogen van maar liefst 500 kg is de Matador Platenroller geschikt voor de meeste toepassingen en kan hij gemakkelijk grote platen en panelen vervoeren. 

Bovendien is de Matador Platenroller zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te dragen dankzij de comfortabele handgrepen. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om deze platenroller gemakkelijk op te bergen en te vervoeren tussen verschillende werklocaties.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare platenroller voor al uw transportbehoeften, dan is de Matador Platenroller voor platen tot 70 mm en met lekvrije banden de ideale keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van deze fantastische platenroller!

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8718692434622
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten