MaxxHome Klapstoelset - 4 x opvouwbare stoelen - campingstoel - terrasmeubilair - 80 x 40 x 44 cm - 3Kg - Zwart

4570915
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de MaxxGarden Klapstoelen Set - Comfortabel Zitten waar je maar wilt - Set van 4 Vouwstoelen in Stijlvol Zwart

Met de MaxxGarden Klapstoelen Set voeg je niet alleen gemak toe aan je buitenactiviteiten, maar ook een vleugje stijl. Deze set van 4 vouwstoelen in elegant zwart biedt comfortabele zitplaatsen voor elke gelegenheid, of je nu in de tuin ontspant, op de camping bent of een barbecue organiseert.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Handig Vouwmechanisme: De klapstoelen zijn voorzien van een eenvoudig en snel vouwmechanisme, waardoor ze moeiteloos kunnen worden opgezet en opgeborgen.

  2. Stevig en Duurzaam: Het stalen frame van de klapstoelen zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de zitting en rugleuning zijn gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig materiaal. Hierdoor zijn deze stoelen geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

  3. Compact en Ruimtebesparend: Als ze niet in gebruik zijn, kunnen de stoelen eenvoudig worden opgevouwen tot een compact formaat. Dit maakt ze perfect voor mensen met beperkte opslagruimte of voor onderweg.

  4. Stijlvol Zwart Design: De klapstoelen worden geleverd in een stijlvol zwart design, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een eigentijdse uitstraling hebben. Ze passen moeiteloos in verschillende omgevingen en voegen een vleugje klasse toe.

  5. Veelzijdig Gebruik: Of je nu een tuinfeest organiseert, gaat kamperen of gewoon extra zitplaatsen nodig hebt voor gasten, deze klapstoelen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

  6. Gemakkelijk Schoon te Houden: Het gebruikte materiaal maakt de stoelen eenvoudig schoon te maken. Een vochtige doek is vaak voldoende om ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Specificaties

  • Merk: MaxxGarden
  • EAN: 5404022204975
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 45x45x80 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten