Medion E83265 - Koptelefoon - USB aansluiting - Geïntegreerde microfoon - Volumeregeling op de kabel - Plug & play -

4584322
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion E83265 - Koptelefoon - USB aansluiting - Geïntegreerde microfoon - Volumeregeling op de kabel - Plug & play -
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Koptelefoon voor Laptops & Desktop PCs
- Comfortabele stereo hoofdtelefoon
- Flexibele verstelbare microfoon
- Volumeregeling en MUTE-knop
- USB-aansluiting voor plug & play
- Extra lange kabel (ca. 1,8 m)

Plug in & GO! 
Deze headset met geïntegreerde microfoon is jouw ideale partner voor team conferenties in het thuiskantoor of voor videogesprekken met vrienden en familie. De aansluiting via USB is kinderspel op bijna elke computer, de gewatteerde oorkussens zitten ook bij langdurig gebruik comfortabel op je oren en de krachtige microfoon garandeert je de beste verstaanbaarheid. Zo blijf je altijd in contact en heb je dankzij het praktische bedieningselement direct aan de kabel altijd alle belangrijke functies onder controle, bijvoorbeeld om de microfoon uit te schakelen.

40 mm luidspreker
Met een diameter van 40 millimeter brengen de luidsprekers van deze headset krachtig geluid uit elke bron. Je zult hiervan profiteren tijdens telefoongesprekken of videoconferenties, maar ook tijdens jouw vrije tijd met jouw favoriete muziek of programma's.

Flexibele microfoon
De geïntegreerde en hoogwaardige microfoon brengt jouw stem tijdens online vergaderingen bijzonder duidelijk en ruisvrij over. Je kan de microfoon ook in de perfecte positie zetten. 

Handige aansluiting
De extra lange kabel van 1,8 meter geeft je veel bewegingsvrijheid en een handige aansluiting op jouw computer. Dankzij de USB-aansluiting met echte plug & play is de headset meteen klaar voor gebruik nadat je hem hebt aangesloten.

Stereo kwaliteit
De ingebouwde stereo luidsprekers zorgen voor een uitstekende geluidservaring. Zo kan je de persoon met wie je praat kristalhelder horen tijdens online gesprekken of videoconferenties. Bovendien kan je genieten van jouw favoriete muziek in de beste kwaliteit terwijl je je op jouw werk concentreert.

Handige bediening
De bediening van de headset is kinderspel dankzij de praktische volumeregeling direct gemonteerd op de kabel. Je kunt het volume aanpassen of de microfoon uitschakelen met slechts een paar polsbewegingen. Het kan niet handiger.

Hoog draagcomfort
Deze headset blijft comfortabel, zelfs na langdurig dragen. Dit wordt gegarandeerd door de bijzonder zachte oorkussens en de flexibel verstelbare hoofdband. Zo zit de oortelefoon extra stabiel en geniet je van het beste geluid.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275145953
  • Bediening Audio: Universeel
  • Kabellengte (cm): 1.8
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten