Medion Life Draadloze Bluetooth Oortjes (P62204) - Oordoppjes Draadloos - In Ear Oordoppen met Oplaadcase - Zwart

3907458
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

MEDION P62204 Draadloze Bluetooth Oordopjes: Optimaal Geluid, Overal waar je gaat

Of je nu onderweg bent, aan het werk bent of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, de MEDION P62204 draadloze oordopjes met oplaadcase bieden je het beste geluid waar je ook bent. Hier zijn de top 5 redenen om deze oordopjes te kopen:

Belangrijkste Kenmerken:

Superieur Geluid: Geniet van eersteklas stereogeluid met dynamische 13 mm drivers voor een meeslepende luisterervaring. Geavanceerde Bluetooth-technologie: Dankzij Bluetooth 5.2-technologie geniet je van een stabiele en snelle verbinding met je apparaten. Handsfree Functie: Maak gebruik van de geïntegreerde microfoon en spraakassistenten voor handsfree bellen en het bedienen van functies op je smartphone of tablet. Intuïtieve Touchbediening: Bedien inkomende oproepen, het volume en de muziekweergave met één aanraking voor ultiem gemak. Langdurige Batterijduur: Tot 13 uur luisterplezier met de oplaadcase, zodat je de hele dag door kunt genieten van je favoriete muziek.

De MEDION P62204 oordopjes zijn ontworpen voor maximaal comfort en gebruiksgemak. Ze worden automatisch ingeschakeld en gekoppeld wanneer je ze uit de oplaadcase haalt, en schakelen weer uit wanneer je ze terugplaatst om de batterij te sparen. De compacte en stevige aluminium behuizing zorgt voor veilige opslag en draagbaarheid, perfect voor onderweg.

Specificaties:

Dynamische 13 mm drivers voor eersteklas stereogeluid Bluetooth 5.2-technologie voor een stabiele verbinding Handsfree functie met geïntegreerde microfoon Intuïtieve touchbediening voor gemakkelijke controle Tot 13 uur batterijduur met oplaadcase Bescherming tegen condensatie voor duurzaamheid USB-C oplaadpoort voor het gemak van moderne connectiviteit Compacte afmetingen: ca. 150 x 110 x 50 mm

In de leveringsomvang vind je de MEDION P62204 oordopjes, de oplaadcase, een USB-C-kabel, handleiding en garantiekaart. Ervaar het beste geluid onderweg met de MEDION P62204 draadloze oordopjes en geniet van ultieme vrijheid en kwaliteit in audio.


Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275198713
  • Bediening Audio: Universeel
  • Kleur: Zwart
  • Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten