Medion E75009 - Wekker met QI oplader - Zwart

3428367
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De allround wekker
Maak je slaapkamer moderner. Deze wekker in tijdloos elegant design is een echte blikvanger voor je nachtkastje en ook een echte allrounder. Het dimbare display informeert je altijd over de tijd en de huidige temperatuur. De praktische nachtverlichtingsmodus laat je ongestoord slapen voordat de twee instelbare wektijden je 's morgens op tijd wakker maken. Maar de wekker begrijpt ook wanneer je je wilt omdraaien en geeft je tot 30 minuten extra snoozetijd. De bediening via de comfortabele touch sensortoetsen is gemakkelijk en eenvoudig.

Nachtrust voor je smartphone
Je smartphone vindt ook een veilige plaats op de wekker. De top maakt het mogelijk om Qi compatibele smartphones draadloos op te laden. Zodat je dagelijkse metgezel 's nachts kan opladen, en jullie beiden 's morgens vol frisse energie wakker worden.

Kabelwarboel was gisteren
Qi-draadloos opladen maakt je leven gemakkelijker. Laat de kabels in de lade liggen en plaats je compatibele mobiele apparaten op het laadvlak om ze van stroom te voorzien. Dit is handig en voorkomt ook slijtage aan voedingskabels en stekkercontacten. De beproefde Qi-standaard garandeert dat alle apparaten met de juiste certificering zonder problemen kunnen worden opgeladen. Kortom: Volle batterijen zonder stress - dat is Qi-Wireless Charging.

Wakkere flexibiliteit
Met twee instelbare wekprogramma's sta je altijd goed op. Met een paar eenvoudige stappen kun je verschillende wektijden voor bepaalde dagen definiëren of ervoor zorgen dat je in het weekend langer kunt slapen.

Dimbaar nachtlampje (3 niveaus) en touchbediening
Aan beide zijden vind je de geïntegreerde verlichting van het wekstation. Je kunt ook de aanraakgevoelige knoppen gebruiken om de helderheid van het nachtlampje en het display aan te passen. Verdere instelmogelijkheden vind je onder het apparaat.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275166064
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 10,8x15,6x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 400.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten