Thermo-elektrische koelbox - Medion MD 10735 - 25 Liter - 12/230V - Met warmhoudfunctie - Groen

Omschrijving

Met deze thermo-elektrische koelbox van MEDION ben je werkelijk overal goed voorzien. De praktische reisgezel kan zowel koelen als verwarmen. Zo kun je koele drankjes meenemen naar het strand of een warme maaltijd voor een picknick in het park. Ook wat betreft de stroomvoorziening ben je volledig flexibel: De MEDION koelbox werkt zowel op 230V-stopcontacten als op 12V-stopcontacten in auto's en kan zelfs onderweg via een USB powerbank worden gebruikt. Gewoon geniaal, geniaal eenvoudig en bovenal gewoon lekker! Of het nu op jouw eigen tuinfeest is, op een festival, tijdens een zwemtocht of tijdens een lange autorit - voorzie jouw vrienden en jezelf in elke situatie.

Belangrijkste kenmerken
- Max. vermogen 55 W
- Netto-inhoud 25 L
- Geluidsniveau ca. 26 dB
- Thermo-elektrische koeling
- Gebruik ook mogelijk via powerbank (USB)
- Koel- en verwarmingsfunctie
- Koelbereik onder omgevingstemperatuur ca. 18 °C
- Verwarmingsbereik ca. 55 °C
- Klimaatklasse SN/N
- Binnenafmetingen (L x B x H): ca. 39 x 24 x 26 cm

Leveringsomvang:
- Medion Thermo elektrische Koelbox MD 10735
- 12 V autoadapter
- Netkabel (220-240 V~)
- USB-kabel (5 V)
- Gebruiksaanwijzing

25 liter capaciteit
Met een netto-inhoud van 25 liter kun je  jouw hele gezin of vrienden comfortabel voorzien van drankjes en hapjes. De pasvorm van de koelbox is zelfs geschikt om zonder problemen flessen van 1,5 liter rechtop te vervoeren.

Flexibele draagbeugel
Met deze koelbox heb je je voedsel altijd onder controle. Letterlijk - want de comfortabele draaggreep garandeert dankzij zijn grootte een veilige houvast en kan flexibel worden gedraaid. Zo kun je de koelbox zonder problemen vervoeren.

Fluisterstil
Met 26 dB is deze koeler bijzonder stil in gebruik en stoort hij niemand. Dit geldt evenzeer voor het tuinfeest, waar jouw gasten ongestoord kunnen blijven praten, als voor de autoreis, waar jouw kroost zonder problemen kan slapen en niet wakker wordt gemaakt.

Slimme 2-in-1 functie
Met deze koelbox kun je eten en drinken koel of warm houden. Het is de perfecte metgezel voor alle gelegenheden - of het nu gaat om een tuinfeest, een festivalbezoek, een uitstapje naar het strand of een picknick onder de sterren. Alles past hier in!

Stroomvoorziening via USB
Als er geen stopcontact in de buurt is, kun je ontspannen blijven. Deze thermo-elektrische koelbox kan ook worden gevoed door een powerbank, zodat je overal van lekkere hapjes kunt worden voorzien.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275190298
  • Koeltechniek: Thermo-elektrisch
  • Inhoud in liters: 25.0
  • Kleur: Blauw
  • Afmeting (cm): 29x46x40 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 4400.0
  • Energielabel (Nieuw): E

Beoordelingen

Gesponsorde producten