Medion Notenrooster (MD10911) - Grill 500 Watt - Roterende Mand - Timer - Oververhittingsbeveiliging

3821216
89.95
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion Notenrooster (MD10911) - Grill 500 Watt - Roterende Mand - Timer - Oververhittingsbeveiliging
89.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

MEDION MD 10911 Notenroostermachine: Geniet van Gezonde Snacks

Noten zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam en vormen een essentieel onderdeel van een gezonde voeding. Met de MEDION MD 10911 Notenroostermachine haal je het beste uit noten voor heerlijke snacks. Hier zijn de top 5 redenen om deze notenrooster te kopen:

Belangrijskte Kenmerken:

Gezonde Snacks: Rooster een verscheidenheid aan noten zoals hazelnoten, amandelen, cashewnoten, pinda's en meer voor gezonde en smakelijke traktaties. Eenvoudig te Gebruiken: Met de roostermand van roestvrij staal en cool touch-handvat is het roosteren van noten een eenvoudige en veilige taak. Krachtige Prestaties: Met een maximaal vermogen van 500 Watt biedt deze machine voldoende vermogen voor gelijkmatig geroosterde noten. Timerfunctie: Stel de timer in tot 15 minuten voor perfect geroosterde noten volgens jouw voorkeur. Veilig in Gebruik: Voorzien van bescherming tegen oververhitting en antislipvoetjes voor stabiliteit tijdens gebruik.

Met de MEDION MD 10911 Notenroostermachine kun je snel en gemakkelijk genieten van geroosterde noten in jouw eigen huis. De roostermand van roestvrij staal heeft een grote capaciteit van 200 gram en zorgt voor gelijkmatige roostering. De machine is geschikt voor verschillende soorten noten en biedt een flexibele timerfunctie voor optimale resultaten.

Specificaties:

Vermogen max. 500 Watt Roterende braadmand van roestvrij staal met een maximale capaciteit van 200 gram Timer van maximaal 15 minuten voor gepersonaliseerde roostering Geschikt voor diverse noten zoals hazelnoten, amandelen, cashewnoten, pinda's, en meer Roestvrijstalen verwarmingselement en cool touch-handvat voor veiligheid Bescherming tegen oververhitting voor een langere levensduur Antislipvoetjes voor stabiele plaatsing tijdens gebruik Afmetingen: ca. 39,4 x 21 x 23 cm (met handvat), ca. 31,5 x 21 x 23 cm (zonder handvat)

Haal het beste uit noten met de MEDION MD 10911 Notenroostermachine en geniet van gezonde en heerlijke snacks op elk moment van de dag.


Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275189964
  • Antislipvoetjes: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten