Medion Digitale Wekker (P66075) - Wekker met Draadloze Oplader iPhone & Samsung - Klok - Qi Smartphone Oplader - Wit

3816572
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Medion P66075 Digitale Wekker: Voor een Ontspannen Start van je Dag

De Medion P66075 digitale wekker is een complete oplossing voor een rustige nacht en een goede start van je dag. Met zijn grote LCD-display kun je gemakkelijk de tijd en datum aflezen, terwijl de helderheid aanpasbaar is voor een ongestoorde slaap. De wekker biedt flexibiliteit met twee apart instelbare alarmen, zodat je je weekenden kunt uitbreiden of verschillende wektijden kunt instellen voor jou en je partner. Bovendien beschikt deze wekker over een ingebouwd QI-laadvlak voor het draadloos opladen van je smartphone, zodat je 's ochtends direct weer gebruiksklaar bent.

Belangrijkste Kenmerken:

Qi-Oplaadfunctie: Draadloos opladen van je smartphone met maximaal 5 watt vermogen. Dubbele Alarmfunctie: Flexibele instellingen voor twee aparte alarmen. Regelbaar Nachtlicht: Zes LED's met instelbare helderheid zorgen voor oriëntatie in het donker. Oogvriendelijk Display: Negatief LCD-scherm met drie helderheidsniveaus voor een goede nachtrust. Sluimerfunctie: Stel de sluimerknop in voor extra slaaptijd in intervallen van vijf tot dertig minuten.

Deze wekker is niet alleen een tijdsaanduiding, maar biedt ook extra functies die je slaap- en waakritme ondersteunen. Met de Qi-oplaadfunctie hoef je je geen zorgen te maken over kabels, terwijl het regelbare nachtlicht en het oogvriendelijke display bijdragen aan een rustige slaapomgeving. De dubbele alarmfunctie en de handige sluimerknop maken deze wekker compleet voor dagelijks gebruik.

Specificaties:

Dualer Weckmodus Negatief LCD-display met 3 helderheidsniveaus Qi-oplaadfunctie met maximaal 5 W Tijdweergave (12/24 uur) Nachtlampje met 3 helderheidsniveaus 6 LED's (kleurtemperatuur: 2900 - 3100 K) Sluimerknop (5/10/15/20/25/30 minuten) Batterijcompartiment: 1 x CR2032 QI laadvlak van stof Afmetingen: B180 x H151 x D105 mm Gewicht: 0,45 kg

Met de Medion P66075 digitale wekker start je elke dag op een ontspannen en georganiseerde manier. Maak van je slaapkamer een oase van rust met deze handige en functionele wekker.


Specificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275198409
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 10,5x18x15,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 450.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten