medisana BU A52 Connect bovenarm bloeddrukmeter 

Omschrijving

Eenvoudige gezondheidsmonitoring vanuit huis
De BU A52 connect bovenarmbloeddrukmeter van medisana is een gecertificeerd medisch apparaat en biedt u een nauwkeurige bloeddrukmeting op de bovenarm. Het apparaat toont de classificatie van de bloeddruk en de classificatie van de gemeten waarden met behulp van de intuïtief te begrijpen verkeerslichtkleurenschaal. Aangezien de BU A52 connect bovenarmbloeddrukmeter een handige weergave heeft voor onregelmatige hartslagen, de zogenaamde IHB-functie, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht van eventuele onregelmatigheden.

Nauwkeurige bloeddrukmeting op de bovenarm
De medisana BU A52 connect bovenarmbloeddrukmeter staat voor een nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm. De bloeddrukclassificatie en classificatie van de gemeten waarden wordt met het gecertificeerde medische apparaat uitgevoerd met behulp van de intuïtief te begrijpen verkeerslicht-kleurenschaal. De BU A52 connect bovenarmbloeddrukmeter maakt ook indruk met zijn bijzonder grote bovenarmmanchet voor een armomtrek van 22 tot 42 centimeter.

Weergave van onregelmatige hartslag
De medisana BU A52 connect bovenarmbloeddrukmeter is uitgerust met een handige indicator voor onregelmatige hartslag, de zogenaamde IHB-functie. Hierdoor bent u in één oogopslag op de hoogte van onregelmatigheden. Het bijzonder grote, gemakkelijk af te lezen display maakt het voor u heel gemakkelijk om de relevante gegevens te herkennen. Het display toont systole, diastole, hartslag, datum en tijd.

Technische gegevens

  • Afmetingen: ongeveer 140 × 140 × 60 mm
  • Gewicht: ongeveer 250 g
  • Meetmethode: oscillometrisch
  • Meetbereik:- Bloeddruk: 40-230 mmHg- Pols: 40-199 slagen/min.
  • Batterijen: 4 × 1,5 V (AAA)

Specificaties

  • Merk: Medisana
  • EAN: 4015588991349

Beoordelingen

Gesponsorde producten