Microvezeldoekjes color 40x35cm pk a 4st

4586952
14.10
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Microvezeldoekjes color 40x35cm pk a 4st
14.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 stuks wonderdoekjes in diverse kleuren.

EIGENSCHAPPEN VAN MICROVEZEL Absorberend

In elke omgeving waar met levensmiddelen wordt gewerkt, moet er weleens wat opgeruimd worden, zowel thuis als in bijvoorbeeld restaurants. Dan is het prettig om vuil en vocht snel en efficiënt op te ruimen. Microvezels hebben een hoge dichtheid en een groot oppervlak, waardoor ze tot 7 keer hun gewicht aan water kunnen absorberen. Dat maakt dit synthetische materiaal ideaal voor doeken en moppen.

Hygiënisch

Naast stof en vuil trekken de microvezels ook pathogenen, bacteriën en virussen aan en houden ze vast totdat ze in de wasmachine uitgewassen worden. Microvezeldoeken en -moppen zijn daarom ideaal voor gebruik in omgevingen waar voedsel bereid en gegeten wordt en in ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen. Ze verkleinen namelijk het risico op de verspreiding van ziektes en ziektekiemen.

Pathogenen voeden zich met organisch materiaal en daarom zijn de niet-organische (synthetische) microvezeldoeken en -moppen perfect om deze ziekteverwekkers te vangen en uit de weg te ruimen. Katoenen doeken vegen stof alleen van meubilair zoals kunststof stoelen en metalen tafels af, terwijl microvezels stof vasthouden waardoor meubilair langer stofvrij blijft.

Niet-schurend

Dankzij de vele kleine vezels zijn microvezelproducten niet-schurend. Dit betekent dat doeken en moppen geen schade toebrengen aan oppervlakken en laat een eventuele was- of laklaag intact. Ideaal voor gebruik op meubilair en vloeren.

Levensduur

In tegenstelling tot katoenen doeken, die bij regelmatig gebruik slijtage vertonen, kunnen microvezeldoeken en -moppen eenvoudig en snel met heet water in de wasmachine uitgewassen worden. Gebruik daarbij nooit bleek of wasverzachter, want dit kan het materiaal aantasten waardoor het sneller afbreekt, het minder effectief maakt en de levensduur verkort.

Microvezels zijn ook bijzonder duurzaam. Ze hebben een zeer groot oppervlak met ontelbare kleine vezels. Daarom kan dit synthetische materiaal tot 500 keer gewassen worden en kunt u het keer op keer opnieuw gebruiken.

Milieuvriendelijk

Dankzij de reinigingskracht van deze synthetische schoonmaakproducten gebruikt u minder schoonmaakmiddelen en water, maar komt u toch tot een zeer schoon resultaat. Dit bespaart u weer geld en u draagt bij aan het behoud van het milieu. Uit een studie van het UCDMC (een gerenommeerd medisch centrum in Californië) is gebleken dat microvezel schoonmaakproducten tot 95% minder water gebruiken bij het schoonmaken van vloeren.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8716972000161
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 40x35 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten