Mini Aircooler - Mini luchtkoeler - Alternatief voor mini airco of kleine airco - Wit

3891587
34.50
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Basta
4 Sterren
Mini Aircooler - Mini luchtkoeler - Alternatief voor mini airco of kleine airco - Wit
34.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Warm kantoor, broeierige nachten of een hete zomer in aantocht? Met de mini aircooler creëer je een verfrissende koele luchtstroom in iedere ruimte. Het compacte design en lichte gewicht zorgt ervoor dat je de mini luchtkoeler makkelijk verplaatst van kamer naar kamer, maar ook makkelijk meeneemt voor onderweg. Je bent een paar klikken verwijderd van betaalbare, gezonde koelte!


De ideale mini aircooler voor iedere ruimte

Onze mini luchtkoeler wordt veel besteld voor de slaapkamer, woonkamer, keuken en voor zakelijk gebruik op kantoren. Zo hoef je voor thuis geen grote, dure airco aan te schaffen en kun je op kantoor - per bureau - goed inspelen op de verschillende wensen qua temperatuur. Niet iedereen werkt namelijk lekker onder een grote airco unit. Let op: Het kan zo zijn dat er resten van water wordt aangetroffen in de aircooler, dit komt omdat de fabrikant de aircooler goed controleert en vult met water om lekages te ontekken.


Wist je dat deze mini aircooler ook te gebruiken is in de kinderkamer? Dit omdat de mini luchtkoeler verkoelt met zuiver water en zonder chemicaliën.


Let op! Dit is een mini luchtkoeler, ? geen mini airco!

Belangrijk om te weten! Deze mini aircooler is iets anders dan een mini airco. Een mini luchtkoeler verkoelt de ruimte niet zo actief als een kleine airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator en is minder kostbaar dan een airco. Een mini aircooler is eigenlijk een ventilator die niet alleen gebruik maakt van lucht of wind, maar ook van gekoeld water. Hierdoor ontstaat er een frissere, gezonde koude lucht.


We adviseren deze mini aircooler als alternatief voor een mini airco, omdat je voorkomt dat de lucht te droog wordt. Zo blijft slapen, werken en leven bij deze mini luchtkoeler comfortabel én gezond!


Zo werkt de mini aircooler

Onze Coldine mini aircooler heeft 5 snelheden, een LED lamp én een luchtbevochtigings- en reinigingsfunctie. Zo zorgt deze mini luchtkoeler voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Dat willen we! De mini luchtkoeler wordt geleverd met een USB-kabel. Ook kun je hem gebruiken via een stopcontact, waarvan de plug-in echter niet wordt meegeleverd.


Naast lucht, verspreid deze luchtkoeler ook kleine, zuivere waterdruppeltjes. Zo voorkom je een droge keel of last van je ogen. Wist je dat deze aircooler daardoor een stuk geschikter is voor mensen met klachten aan hun luchtwegen? Voorkom verkoudheidsklachten!


Op naar frisse, gekoelde lucht!

De mini luchtkoeler is heel eenvoudig in gebruik. Je vult het waterreservoir met koud water en drukt op de Aan/Uit-knop. Vervolgens wordt de lucht opgezogen aan de achterkant van het apparaat, passeert het verkoelende water verdampingsfilter en komt er aan de voorkant als koude, frisse lucht uit. Je kunt de temperatuur zelf bepalen door gebruik te maken van 5 verschillende snelheidsinstellingen. Extra tip! Hoe kouder het water in het reservoir, hoe kouder de lucht die je creëert.


De Aircooler van Longwell

? Compact formaat
? 5 snelheden
? LED verlichting
? USB-kabel
? Beweegbaar
? Extreem laag energieverbruik met hoge koelcapaciteit
? Direct klaar voor gebruik
? Genereert snel de gewenste koelte


? Koelt, bevochtigt en reinigt de lucht
? Erg stil
? Ideaal voor op je bureau of in een slaap/studentenkamer

Neem afscheid van je slapeloze, broeierige nachten en niet-productieve werkdagen! Deze mini aircooler is deze zomer je nieuwe buddy!

Productspecificaties

  • Merk: huismerk
  • Garantietermijn: 6 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Longwell Bureau aircooler - Wit, 1x usb-kabel, 1x Handleiding, 1x schenktrechtertje
  • EAN: 6013806354356
  • Maximale draaihoek (°): 45
  • Afstandsbediening: Ja
  • Geluidsniveau (db): 35
  • Kantelbaar: Ja
  • Vermogen (Watt): 8.0
  • Aantal snelheden: 5
  • Aantal standen: 3
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 18x20x16x16 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 18.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 900.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten