Motocam E2 2CH Dual Wifi Vsysto motor dashcam

3878959
139.00
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Motocam E2 2CH Dual Wifi Vsysto motor dashcam
139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Motocam E2 Wifi Vsysto is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam.

SONY Starvis sensor

De Motocam E2 Wifi Vsysto filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voorkant met Night vision door de Sony Starvis sensor. De camera aan de achterkant filmt met 720p in 30fps.

S.O.S. bediening

Met de handige meegeleverde S.O.S. knop die op het stuur kan worden gemonteerd is het mogelijk met één druk op de knop een S.O.S. opname te maken. Deze opname kan later niet door de loop recording worden gewist, ideaal om een opmerkelijke verkeerssituatie beveiligd vast te leggen.

Onopvallende bevestiging

De Motocam E2 Wifi Vsysto wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd. 

IP68 waterdichte camera's

Beide camera's van de Motocam E2 Wifi Vsysto zijn IP68 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. 

De laatste firmware voor Motocam is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Motocam
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Motocam E2 Wifi, Houder met sticker, Twee camera's met 2,5 meter kabel, S.O.S. knop met kabel, Bevestigingsmateriaal camera's (stickers +
  • EAN: 2112888679686
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten