Motocam F9 Wifi GPS 2CH Motor dashcam

3985270
229.00
Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Motocam F9 Wifi GPS 2CH Motor dashcam
229.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het unieke van deze Motocam F9 zijn de meegeleverde TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) ventielen met bluetooth die de bandenspanning controleren. De luchtdruk wordt continu op het scherm weergegeven zodat je altijd op de hoogte bent van de bandenspanning.

Draadloze bestandsoverdracht via Wifi

De Motocam F9 Wifi GPS is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam. We raden aan de RoadCam App voor iPhone of Android te gebruiken voor de beste gebruikservaring.

Inclusief GPS ontvanger

De Motocam F9 wordt geleverd met externe GPS ontvanger. Sluit de GPS ontvanger aan op de dashcam om de actuele coördinaten van elke video en de actuele snelheid bij te houden. De locaties kunnen later met de Motocam software worden bekeken en de snelheid wordt onderin de opnames weergegeven.

2x SONY IMX307 beeldsensoren

De Motocam F9 Wifi GPS filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voor- en achterkant. De camera's zijn uitgerust met de high-end SONY IMX307 beeldsensoren waardoor de beeldkwaliteit haarscherp is, ook in het donker.  

Stuurbediening

Met de handige meegeleverde bediening die op het stuur kan worden gemonteerd is het mogelijk met één druk op de knop een S.O.S. opname te maken of te wisselen tussen de weergaven op het LCD scherm.

De laatste firmware voor Motocam is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Motocam
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Motocam F9, Houder met sticker, Camera voor (1m), Camera achter (2m), Bevestigingsmateriaal camera's (stickers + schroefjes), Steering control
  • EAN: 2112888680675
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten