Motorola Edge 20 Pro 5G - 256GB - Midnight Blue

4617610
699.00 419.00
Je kunt 83 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket.nl
3,5 Sterren
Motorola Edge 20 Pro 5G - 256GB - Midnight Blue
699.00 419.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Motorola Edge 20 Pro: Ontdek de Kracht van Perfectie

Stap binnen in een wereld van grenzeloze mogelijkheden met de Motorola Edge 20 Pro. Deze geavanceerde smartphone combineert baanbrekende technologie met een verfijnd design, waardoor het de ultieme metgezel is voor de moderne levensstijl.

Indrukwekkend Display
Laat je betoveren door het adembenemende 6.7-inch OLED-display van de Motorola Edge 20 Pro. Met een Full HD+ resolutie en een verversingssnelheid van 144Hz, worden al jouw favoriete content en apps weergegeven met verbluffende helderheid en vloeiendheid.

Krachtige Prestaties
Dankzij de krachtige Qualcomm Snapdragon 870-processor en tot 12GB RAM, levert de Motorola Edge 20 Pro een ongeëvenaarde prestatie, of je nu multitaskt, games speelt of video's bewerkt. Ervaar snelheid en responsiviteit als nooit tevoren.

Pro-Grade Camera's
Leg elk moment vast met ongekende precisie en detail dankzij het geavanceerde drievoudige camerasysteem van de Motorola Edge 20 Pro. Met een 108MP hoofdcamera, 16MP ultragroothoeklens en 8MP telelens, maak je moeiteloos professionele foto's en video's, zelfs bij weinig licht.

Langdurige Batterij
Met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 4500mAh, biedt de Motorola Edge 20 Pro voldoende vermogen om je de hele dag door te laten gaan. En met ondersteuning voor snelladen, hoef je nooit lang te wachten voordat je weer volledig opgeladen bent.

Premium Design
Geniet van een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met het slanke en elegante ontwerp van de Motorola Edge 20 Pro. Het hoogwaardige glazen en metalen materiaal voelt niet alleen luxe aan, maar biedt ook duurzaamheid en comfort, zodat deze smartphone perfect in je hand past.

Kortom, de Motorola Edge 20 Pro is niet alleen een smartphone; het is een krachtige tool die jouw leven verrijkt met zijn superieure prestaties, verbluffende camera's en tijdloze design. Ervaar het zelf en ontdek de ware betekenis van perfectie met de Motorola Edge 20 Pro.

In de doos:

  • Smartphone
  • Oplader
  • Oplaadkabel
  • Hoesje
  • Handleiding
  • Simtool

Productspecificaties

  • Merk: Motorola
  • EAN: 0840023220623

Beoordelingen

Gesponsorde producten