Mr. Muscle - Vloeibare Ontstopper - Krachtige Gel - 1 Liter

4056200
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Mr. Muscle - Vloeibare Ontstopper - Krachtige Gel - 1 Liter
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontstopper vloeibaar Mr.Muscle - een krachtige, effectieve gel voor het vrijmaken van verstopte gootstenen, afvoerputjes en leidingen in zowel de keuken als de badkamer. Met een indrukwekkende capaciteit van 1 liter, biedt deze ontstopper een betrouwbare oplossing voor huishoudelijke verstoppingen en is net zo essentieel in je assortiment schoonmaakartikelen als een goede schoonmaak spons bij het auto wassen.


Pluspunten

- Krachtige formule: Breekt door verstoppingen en stilstaand water voor een vrije afvoer. - Veilig voor gebruik: Beschadigt septic tanks en pijpleidingen niet. - Groot volume: Met een inhoud van 1 liter, biedt deze ontstopper meerdere keren een schoonmaakoplossing. - Veelzijdig: Kan gebruikt worden in zowel de keuken als de badkamer. - Frisheid: Zorgt voor een schone en frisse afvoer na gebruik.

Effectieve ontstoppingsoplossing

Ontstopper vloeibaar Mr.Muscle is een krachtige gel ontwikkeld om effectief verstoppingen in je keuken en badkamer aan te pakken. De stevige gel navigeert door stilstaand water en wordt actief zodra het een verstopping tegenkomt. Dit maakt het een betrouwbare oplossing voor huishoudelijke verstoppingen.


Veilig voor gebruik

Net zoals een goede schoonmaak spons veilig is voor je auto bij het wassen, is deze ontstopper veilig voor je gootstenen, afvoerputjes en leidingen. Het beschadigt septic tanks en pijpleidingen niet, waardoor je met een gerust hart je afvoeren kunt schoonmaken.


Specificaties

- Type product: Vloeibare ontstopper - Merk: Mr.Muscle - Inhoud: 1 liter - Toepassing: Gootstenen, afvoerputjes en leidingen - Veilig voor septic tanks en pijpleidingen: Ja - Aantal keer te gebruiken: Meerdere keren - Frisheid na gebruik: Ja - Gebruiksinstructies: Lees voor gebruik de instructies zorgvuldig door.

Productspecificaties

  • Merk: Mr Muscle
  • EAN: 8785253084299

Beoordelingen

Gesponsorde producten