Mrs. Gripper pastatang

5.0 Sterren
3 beoordelingen
Mrs. Gripper pastatang
Bekijk video(s)
1312604
10.49
Dit product is uitverkocht

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Mrs. Gripper pastatang is de ideale keukenhulp voor het gemakkelijk opdienen van spaghetti en andere pastagerechten. Hittebestendig tot 210°C.

Over BK

BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs- kwaliteit verhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van een oer-Nederlands merk. Het succes van de BK pannenseries ziet je als je een willekeurig keukenkastje bij een Nederlands huishouden openmaakt. De producten gaan levenslang mee, dus het komt nog steeds voor dat een roestvrij edelstalen pan uit de jaren '60 serie Karaat naast een innovatieve Wokarang staat. Generaties geven elkaar pannen door, omdat een student of jonge zelfstandige ook een start moet maken in de eigen keuken.

BK heeft voor iedere generatie, voor elk niveau en alle kookmomenten van de dag de juiste pannen en keukenhulpen. Met oog voor detail en een goed gevoel voor trends en voorkeuren ontwikkelen de designers bij BK stijlvolle kook- en bakpannen, wokken en ovenschalen die zo op tafel kunnen. De meest uiteenlopende maaltijden worden met BK kookgerei bereidt, oer-Hollandse stoofschotels en Bourgondische gerechten. BK is een merk voor alle gerechten uit de lage landen en dus ook voor elke hobbykok in de Benelux en daarbuiten.

Bekijk ons hele assortiment van BK.

Specificaties

  • Merk: BK
  • Merk: BK
  • Serie: BK Mrs. Gripper
  • Artikelnummer: 0722322
  • EAN: 8718311017403
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Siliconen

Reviews

Gesponsorde producten