Munchkin - 37° - Digitale Flessenwarmer

4607774
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Munchkin Digitale Flessenwarmer - Eenvoudig, Compact en Handig voor Onderweg

Met de Munchkin Digitale Flessenwarmer heb je altijd de perfecte temperatuur voor de voeding van je kleintje, waar je ook bent. Deze flessenverwarmer is ontworpen voor gebruiksgemak en draagbaarheid, waardoor het een must-have accessoire is voor drukke ouders.

Digitale Precisie

Dankzij het digitale display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen voor de voeding van je baby. Met een druk op de knop verwarm je moeiteloos flesjes tot een temperatuur van 37°C, wat ideaal is voor het behouden van voedingsstoffen en het voorkomen van hotspots.

Inclusief Handige Adapters

Deze flessenverwarmer wordt geleverd met 4 adapters voor verschillende flessenmerken, waaronder Dr. Brown's, Tommee Tippee, NUK en Medela. Hierdoor kun je vrijwel elke fles veilig en gemakkelijk verwarmen, zonder gedoe met extra accessoires.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Met zijn compacte formaat is de Munchkin Digitale Flessenverwarmer perfect voor onderweg. Of je nu op reis bent, een uitstapje maakt of gewoon bij vrienden op bezoek gaat, deze flessenverwarmer past gemakkelijk in je luiertas of auto, zodat je altijd klaar bent om je kleintje te voeden.

Veilig en Betrouwbaar

Deze flessenverwarmer is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting. Bovendien is hij gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor gebruik met babyflessen, zodat je met een gerust hart je kleintje kunt voeden.

Eenvoudig te Gebruiken en Schoon te Maken

De Munchkin Digitale Flessenverwarmer is ontworpen voor gebruiksgemak. Vul eenvoudigweg de verwarmer met water, stel de gewenste temperatuur in, plaats de fles en druk op start. Na gebruik is de verwarmer gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Belangrijksunte Kenmerken:
  • Digitaal display voor nauwkeurige temperatuurregeling
  • Inclusief 4 adapters voor verschillende flessenmerken
  • Compact en draagbaar ontwerp voor onderweg
  • Veilig en betrouwbaar met automatische uitschakelfunctie
  • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

Met de Munchkin Digitale Flessenverwarmer heb je altijd de perfecte temperatuur voor de voeding van je kleintje binnen handbereik. Geniet van gebruiksgemak, draagbaarheid en gemoedsrust met deze handige flessenverwarmer voor onderweg.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090112536
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten