Munchkin - Sit & Soak - Babybadje

4616624
26.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Munchkin - Sit & Soak - Babybadje
26.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar Comfortabel Baden met het Munchkin Sit and Soak Babybadje

Geef je kleintje een ontspannend en comfortabel bad met het Munchkin Sit and Soak Babybadje. Dit innovatieve babybadje is ontworpen om een veilige en comfortabele badervaring te bieden voor baby's van 0-12 maanden oud.

Optimaal Comfort en Ondersteuning

Het Sit and Soak Babybadje beschikt over een ingebouwde zachte zitting die je baby ondersteunt en comfort biedt tijdens het badderen. De ergonomische vorm zorgt voor een natuurlijke houding, waardoor je kleintje zich veilig en geborgen voelt.

Handig Antislip Ontwerp

Dit babybadje is voorzien van een antislip bodem, waardoor het stevig op zijn plaats blijft en verschuiven wordt voorkomen. Zo kun je met gemoedsrust je kleintje in bad doen, wetende dat ze veilig en stabiel zitten.

Compact en Ruimtebesparend

Dankzij het compacte ontwerp past het Sit and Soak Babybadje gemakkelijk in de meeste badkuipen en douches. Na gebruik kun je het eenvoudig legen en opbergen, waardoor het weinig ruimte inneemt en je badkamer netjes blijft.

Gemakkelijk te Reinigen

Het babybadje is gemaakt van duurzaam en eenvoudig te reinigen materiaal. Na het badderen kun je het badje snel schoonmaken met water en mild reinigingsmiddel, zodat het klaar is voor de volgende badtijd.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Comfortabele zitting voor baby's van 0-12 maanden oud
  • Antislip bodem voor extra stabiliteit
  • Compact ontwerp past in de meeste badkuipen
  • Eenvoudig te reinigen materiaal

Ervaar het gemak en comfort van het Munchkin Sit and Soak Babybadje tijdens het badderen van je kleintje. Met zijn zachte zitting, antislip bodem en compacte ontwerp is dit babybadje de perfecte keuze voor een veilige en plezierige badervaring.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090124973
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten