Munchkin Swing - Elektrische Baby Wipstoel

4607776
259.00
Je kunt 51 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Munchkin Swing - Elektrische Baby Wipstoel
259.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Munchkin Elektrische Wipstoel met Bluetooth

Laat je kleintje rusten en ontspannen in stijl met de Munchkin Elektrische Wipstoel. Deze geavanceerde schommelstoel combineert comfort, gemak en moderne technologie om een ??rustgevende omgeving te creëren voor je baby.

Comfortabel en Veilig Ontwerp

De Munchkin Elektrische Schommelstoel is ontworpen met het comfort en de veiligheid van je baby in gedachten. Het zachte zitje en de verstelbare riemen zorgen voor een comfortabele en veilige pasvorm, terwijl het stevige frame stabiliteit biedt tijdens het schommelen.

Bluetooth Connectiviteit

Met de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit kun je eenvoudig je favoriete muziek afspelen om je kleintje te kalmeren of te vermaken. Verbind eenvoudig je smartphone of tablet met de schommelstoel en geniet samen van rustgevende melodieën of vrolijke deuntjes.

Verschillende Schommelsnelheden en Melodieën

De Munchkin Elektrische Schommelstoel biedt verschillende schommelsnelheden en melodieën om aan de behoeften van je baby te voldoen. Kies uit een rustgevende wiegende beweging of een meer opwindende schommelervaring, en selecteer de perfecte melodie om je kleintje te kalmeren of te vermaken.

Timerfunctie en Afstandsbediening

Met de handige timerfunctie kun je de schommelstoel instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, waardoor je energie bespaart en je baby rustig kan slapen. De meegeleverde afstandsbediening maakt het ook gemakkelijk om de instellingen aan te passen zonder je baby te storen.

Opvouwbaar en Draagbaar Ontwerp

De Munchkin Elektrische Schommelstoel is lichtgewicht en opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is. Dit maakt het ideaal voor gebruik thuis, maar ook voor onderweg of op reis.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Comfortabel en veilig ontwerp
  • Bluetooth connectiviteit voor draadloos afspelen van muziek
  • Verschillende schommelsnelheden en melodieën
  • Timerfunctie en afstandsbediening voor gemakkelijke bediening
  • Opvouwbaar en draagbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag en transport

Geef je kleintje een rustgevende en plezierige ervaring met de Munchkin Elektrische Schommelstoel. Met zijn moderne functies en gebruiksvriendelijke ontwerp zal deze schommelstoel snel een favoriet worden bij zowel jou als je baby.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • Verpakkingsinhoud: 1x Munchkin Swing - Elektrische Baby Wipstoel
  • EAN: 5019090518215
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten