Muzikale mobiele Filou

4502148
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Muziekmobiel 40 cm FilouLes + product:- Een gemengde collectie, een beetje jongensachtig. Een bladerprint gemengd met een subtiele ruit op een tijmgroene achtergrond, de originaliteit van deze collectie komt voort uit de juiste mix van patronen, gecombineerd met de zachtheid van de saliekleur - Vallen we voor zijn karakter met grote oren, kangoeroe? konijn ? muis ? Je verbeelding zal altijd gelijk hebben.
* Leeftijd (vanaf): 0 maanden - Geboorte
* Afmetingen: 40 cm
* Productomschrijving: Een gemengde collectie, een beetje jongensachtig... Een bladerprint gemixt met een subtiele tegel erop een tijmgroene achtergrond, de originaliteit van deze collectie komt voort uit de juiste mix van patronen, gecombineerd met de zachtheid van de saliekleur. We houden van zijn karakter met grote oren, kangoeroe? konijn ? muis ? Je verbeelding zal altijd gelijk hebben. Een trendy en authentiek thema met karakter ontworpen in een materiaal met “haakeffect” dat jong en oud zal aanspreken. De Filou muziekmobiel is de ideale bondgenoot om de baby zachtjes in slaap te begeleiden. De ingepakte muziekdoos, gehuld in een stoffen omhulsel, is versierd met een aan/uit-knop waarmee je de zachte melodie kunt starten of stoppen. De houten boog van massief onbehandeld beukenhout is eenvoudig verstelbaar. Boven de baby geplaatst, zullen de wolken en de Filou-kangoeroe hem onderdompelen in een zachte sfeer om hem te helpen in slaap te vallen. Hij kan eenvoudig aan de spijlen van het bed worden bevestigd met behulp van het wieltje, uitgerust met een siliconen kussentje, om het bed niet te beschadigen.
* Hoofdkleur: Groen
* Producttype: MOBILE MUSICAL FILOU
* Modellen: MOBILE MUSICAL
* Materialen: HOUT + 85% polyester - 15% katoenen vulling: 100% polyester watten
* Certificeringen en normen: Voldoet aan norm: EN 71-1 (2014) + A1 (2018), EN 71-2 (2011) + A1 (2014), EN 71-3 (2013) + A3 ( 2018)
* Soort publiek: Baby, Kind
* Merk: DOMIVA
* Geslacht: Jongen
* Extra informatie: Muzieksysteem met aan/uit knop, Afneembare knuffels, Met draaiknop aan het bed bevestigd
* Leeftijd (tot): Geboorte
* Ouderlijke aanwezigheid: Nee
* Gewicht: 0,9
* Kleur(en): FILOU

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3700948333525

Beoordelingen

Gesponsorde producten