National Geographic Zoom 8-25 x 25 monoculair zwart

Omschrijving

Deze monoculair biedt een vlekkeloze zoomfunctie tot wel 25x. Hierdoor kan het beeld niet alleen op grote afstanden scherpgesteld worden, maar ook op een afstand van minder dan een halve meter. Deze bijzondere technische eigenschap maakt het dat de monoculair breed inzetbaar is.

Een goed monoculair, zo klein en handig als een zakmes.
Je bent met vrienden in de tuin, tijdens een wandeling of andere alledaagse bezigheden en je ziet iets dat je van dichtbij wilt bekijken, maar je hebt de verrekijker thuis? Met de Zoomar monoculair is het probleem opgelost. Dankzij de compacte afmetingen van slechts 127 x 32 mm en het zeer lichte gewicht van 127g, past deze monoculair in elke broekzak en is dus altijd bij je en direct bij de hand.

Grote zoomfunctie
De NATIONAL GEOGRAPHIC 8-25x25 zoom monoculair biedt een continue zoom- evenals een speciale macrofunctie. Hierdoor kun je het beeld niet alleen op grote afstand scherpstellen, maar ook van dichtbij, op minder dan een halve meter. Deze bijzondere technische voorziening geeft natuurliefhebbers niet alleen volledig nieuwe inzichten. Observeer het hert aan de rand van het bos en met een paar bewegingen de vlinder op de bloem. Deze compacte monoculair doet dus geenszins onder voor een normale verrekijker.

Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal: staal, aluminium
Afmetingen: 12,7 x 3,2 x 3,2 cm (LxBxH)
Gewicht: 127 gram

Optische specificaties:
Minimale vergroting: 8x
Maximale vergroting: 25x
Diameter: 25 mm
Beeldveld: 70 meter

Specificaties

  • Merk: National Geographic
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4007922061061
  • Leerthema: Wetenschap
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten