Over deze verkoper

Kopu-Shops

Verkoper sinds 09 oktober 2018

Er is een nieuw merk in de tuinbranche: Kopu. Kopu maakt onder eigen label hoogwaardige tuinkussens, parasols en hangstoelen. Kortom een échte specialist.
Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan en feedback die Kopu ontving van klanten is er besloten om eigen producten te gaan produceren.
Bij alle producten die Kopu maakt is gekozen voor hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld een goed schuim in de tuinkussens, want een klant moet wel lekker zitten als het mooi weer is). De stoffen die Kopu gebruikt zijn van alleen van Dralon, om het verkleuren zo lang mogelijk uit te stellen.
Tevredenheid van klanten houdt niet op bij het product. Ook de aftersales heeft bij Kopu een erg hoge prioriteit. Pas als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook.
Mochten er vragen/ opmerkingen zijn, dan is onze klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker. - De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker.

Contactgegevens

Lekdijk 1
3958 ND Amerongen
Nederland België
KVK: 75615045
BTW: NL176236879B02
Tel: 034-370 10 29
E‑mail: info@kopu.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,7
  • 24 Beoordelingen
  • Productinformatie4,5
  • Leversnelheid4,9
  • Bezorging4,7
  • Contact4,5