Nedis Draagbare Retro Radio DAB+ Bluetooth Zwart

Omschrijving

De Nedis Draagbare Retro Radio DAB+ Bluetooth Zwart is een mooie en veelzijdige gestroomlijnde radio met chroom-kleurige elementen. De fraai vormgegeven knoppen en prachtige speakers doen denken aan de stijl van de auto’s uit de Amerikaanse jaren 50. Deze retro radio heeft een krachtig en helder digitaal geluid en zal een mooie toevoeging zijn aan je woonkamer, kantoor of bijvoorbeeld slaapkamer. 

 

Genieten van digitale radio middels DAB+


Met de Nedis Draagbare Retro Radio DAB+ Bluetooth Zwart kun je genieten van je favoriete radiozenders met de DAB+ functie. Zo kun je optimaal genieten van een sterk en helder digitaal geluid. Daarnaast beschikt de radio ook over FM-radio zodat je zelf kunt kiezen tussen digitaal en analoog.

 

 

 

Speel muziek af via smartphone of tablet met de Bluetooth functie


Met de Nedis Draagbare Retro Radio Bluetooth Zwart heb je de mogelijkheid om te genieten van je favoriete artiesten of Spotify afspeellijsten middels de bluetooth functie. Speel de mooiste muziek af via je smartphone of tablet. Krachtige ingebouwde accu Deze radio kan zowel met elektriciteit als op batterij gebruikt worden. Erg handig als je de radio mee wil nemen bijvoorbeeld voor een dagje weg. De batterij heeft een krachtig batterij en laat je 7 uur lang genieten van het prachtige geluid voor het weer opgeladen dient te worden. 

 

 

 

 

 

 

Muziek luisteren via SD kaart, AUX-IN of via de USB poort


De Nedis Draagbare Retro Radio Bluetooth Zwart heeft voor een compacte radio veel mogelijkheden. Naast bluetooth of FM radio kun je een SD-kaart met maximaal 32GB aan muziek afspelen. Dit geldt ook voor afspelen via USB, sluit eenvoudig een USB apparaat aan en speel je favoriete MP3’s af. Daarnaast biedt deze retro radio nog de mogelijkheid om via AUX-in je favoriete muziek af te spelen. 

 

 

 

 

 

 

Bellen of gebeld worden via de radio


De radio heeft de unieke mogelijkheid om te bellen of gebeld te worden middels de ingebouwde microfoon. Sluit de telefoon aan op je radio en bel via de speakers met vrienden of familie. Genieten van je favoriete artiesten en tussendoor even bellen, het kan allemaal met deze prachtige retro radio van Nedis. Met de Nedis Draagbare Retro Radio Bluetooth Zwart haal je een veelzijdige radio in huis met een prachtige vintage jaren 50 uitstraling en een mooi geluid.

 

 

 

 

 

 

Specificaties

  • Merk: Nedis
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5412810271825
  • Vermogen (Watt): 60.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten