New Bedding® Disposable hoeslaken - Afscheurbare lakens

3991051
39.00
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
New Bedding® Disposable hoeslaken - Afscheurbare lakens
39.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

 

Ultieme hygiëne met disposable hoeslakens

Deze ultrazachte disposable hoeslakens zijn ontworpen met meerdere afneembare lagen en gemaakt van natuurlijke viscose- en bamboevezels. Dit maakt de lakens zacht en comfortabel voor de gebruiker. Bovendien kan bij het vervangen van het bed één laag eenvoudig worden afgescheurd, waardoor het totale hoeslaken niet vervangen hoeft te worden.

Innovatieve en zachte non-woven hoeslakens

Elke laag van het hoeslaken bestaat uit een zachte, ademende bovenlaag en een waterdichte onderlaag. Hierdoor dringen lichaamsvloeistoffen en uitscheiding niet door naar het matras, waardoor de kans op infecties wordt verminderd. Het gebruik van deze hoeslakens is ideaal bij onverwachte ongelukjes in bed, lekkages van incontinentiemateriaal of lichaamsvloeistoffen, bedlegerige personen die zo min mogelijk belast moeten worden, of personen waarbij het vervangen van het hoeslaken veel inspanning vergt.

Tijds- en kostenbesparing dankzij disposable hoeslakens

De gepatenteerde innovatieve disposable non-woven hoeslakens zijn gemaakt van vezels die ruim 30% zachter zijn dan reguliere lakens. Deze vezels vangen transpiratievocht, uitscheiding en vloeistoffen op. Dankzij de waterdichte onderlaag dringen lichaamsvloeistoffen en uitscheiding niet door naar de onderliggende laag, waardoor verspreiding van infectieziekten wordt voorkomen. Het verschonen van het hoeslaken is binnen een minuut door één persoon te doen, wat tijd bespaart. Daarnaast zorgen deze lakens voor minimale belasting voor zowel de zorgverlener als de gebruiker. Dit alles is kostenbesparend in vergelijking met het vervangen van versleten lakens.

Specificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 3700425932227
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten