Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch - Remastered - PS4

4107666
20.03
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch - Remastered - PS4
20.03
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ni no Kuni: Wrath of The White Witch kopen voor PS4!

Dit is het hartverwarmende Ni no Kuni: Wrath of The White Witch voor PS4! Stap in de schoenen van Oliver. Je begint een avontuur in een onbekende wereld om een tovenaar te worden en zo zijn overleden moeder terug te brengen van haar dood. Tijdens zijn reis maakt Oliver nieuwe vrienden en temt hij veel van de prachtige wezens die de wereld bevolken om de strijd aan te gaan met vreemde magische wezens in dit schitterende spel. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is ontwikkeld door de alom geprezen Japanse ontwikkelstudio LEVEL-5. De grafische stijl is in samenwerking met de legendarische Japanse animatiestudio Studio Ghibli gecreëerd, welke bekend staat als het Disney van Japan en een Oscar won met Spirited Away, terwijl de muziek gecomponeerd wordt door Joe Hisaishi.

Grafisch ongeëvenaard met beelden die rechtstreeks uit films van Studio Ghibli lijken te komen. Dankzij de expertise van LEVEL-5 op het gebied van RPG's krijgen spelers een RPG voor hun kiezen die alle essentiële onderdelen bevat zoals een prachtige werelkaart, verschillende transportatiemiddelen, een tactisch, maar gemakkelijk en diep vechtsysteem en talloze uren aan extra missies, content en geheimen.

Een werkelijk fantastisch verhaal van Studio Ghibli welke verteld wordt door middel van talloze in-game anime achtige cut-scenes. Al deze tussenfilmpjes zijn geregisseerd door de producers van Studio Ghibli zelf.

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de trailer van Ni no Kuni: Wrath of The White Witch!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892004212
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten