Nince - Wasmand - 100L

4016567
47.50 36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince - Wasmand - 100L
47.50 36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer je wasroutine met de Nince Ademende Wasmand. Deze wasmand biedt een nette organisatie voor je was en voegt stijl toe aan je interieur. Het ademende ontwerp voorkomt nare geurtjes en vocht, terwijl duurzame materialen zorgen voor een langdurig gebruik. Met een ruime capaciteit en verwijderbare compartimenten voor het sorteren van je wasgoed, maakt deze wasmand het opruimen efficiënt en gemakkelijk. Voeg een vleugje klasse toe aan elke ruimte met het moderne design. Ontdek de Nince Ademende Wasmand en geniet van een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.


Met plezier je wasmand legen

Vereenvoudig het legen van je wasmand met de Nince premium wasmand. Met een handige verwijderbare waszak en stevige handvatten wordt het transporteren en legen van je vuile was een moeiteloze taak. Het slimme ontwerp bespaart tijd en gedoe, terwijl het stijlvolle en duurzame materiaal een vleugje verfijning toevoegt aan je wasruimte. Ervaar een moeiteloze wasroutine met de Nince premium wasmand.



Stijlvol design

Naast zijn praktische eigenschappen heeft de premium wasmand van Leroo ook een stijlvol en eigentijds ontwerp. Het past perfect in elke interieurstijl en voegt een vleugje verfijning toe aan je wasruimte. De hoogwaardige materialen en afwerking zorgen ervoor dat de wasmand lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.



Nince wasmand

> Stijlvol design

> Gemakkelijk legen

> Efficiënt transporteren

> Duurzaam materiaal

> Ademend ontwerp

> Stevig & lange levensduur



Ademend ontwerp

Dankzij het slimme ademende ontwerp van de Leroo wasmand wordt het opbergen van je vuile was een ware verademing! De strategisch geplaatste ventilatieopeningen zorgen ervoor dat frisse lucht vrij door de mand kan circuleren. Hierdoor blijven nare geurtjes weg en worden vochtige omstandigheden voorkomen. Je kleding blijft langer fris, zelfs als je ze een tijdje in de mand laat liggen. Met dit ademende ontwerp creëer je een hygiënische en geurvrije omgeving voor je wasgoed, waardoor je een plezierige en zorgeloze waservaring hebt.


Gemakkelijk legen

Het legen van de Leroo wasmand is super makkelijk en bespaart je tijd! Dankzij het slimme ontwerp met een verwijderbare waszak en handvatten hoef je alleen maar de handvatten vast te pakken en de volle zak uit de mand te tillen. Het transporteren en legen van je vuile was wordt zo een fluitje van een cent! En maak je geen zorgen, de stevige handvatten zorgen ervoor dat je de volle waszak zonder knoeien kunt dragen. Met deze handige functie wordt het legen van de wasmand een eitje, waardoor je meer tijd hebt voor andere dingen in je drukke dag.



Specificaties

Merk: Nince

Kleur: Zwart

Materiaal: Bamboe & oxfordsof

Gewicht: 1,35kg

Afmetingen: L 41 x B 33 x H 74

Productspecificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720254532981
  • Inhoud in liters: 100.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Bamboe

Beoordelingen

Gesponsorde producten