Nince Kofferbak Organizer - 63L Waterdicht Opvouwbaar - Zwart - Kofferbak Tas

4033251
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Kofferbak Organizer - 63L Waterdicht Opvouwbaar - Zwart - Kofferbak Tas
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De hoogwaardige Kofferbak Organizer van Nince biedt talloze voordelen. Gemaakt van waterdicht, krasbestendig en weerbestendig Oxford 1680D polyester, is deze ruime box van 63 liter perfect voor het vervoeren en opbergen van boodschappen, drankjes en meer. Met een belastbaarheid tot 25 kg en een veelzijdige indeling met afneembare deksel en tussenschotten, biedt deze box ultieme flexibiliteit. De handige opbergopties, stevige materialen, aluminium handgrepen en reflecterende strips maken het de ideale keuze voor georganiseerd en veilig vervoer van je spullen.



Meerdere compartimenten

Met meerdere compartimenten kun je gemakkelijk al je essentiële spullen organiseren. Of het nu gaat om nooduitrusting, gereedschap, boodschappen, sportartikelen, schoonmaakbenodigdheden of elektrische apparaten, deze handige organizer biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Je kunt elk item een eigen plek geven, zodat alles netjes geordend is en gemakkelijk terug te vinden is wanneer je het nodig hebt. Geen gedoe meer met rondslingerende spullen of eindeloos zoeken naar dat ene item. Met de meerdere compartimenten van deze organizer houd je alles overzichtelijk en georganiseerd



Kwaliteit voorop

Deze organizer is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie. De bodemplaten zijn versterkt, waardoor ze extra duurzaam zijn en lang meegaan. De zijwanden zijn sterk en stabiel, zodat de organizer zijn vorm behoudt, zelfs als er zware spullen in worden geplaatst. Bovendien zijn de handvatten robuust en duurzaam, zodat je de organizer gemakkelijk kunt dragen, zelfs wanneer deze vol is. Je kunt erop vertrouwen dat deze organizer, dankzij zijn stevige constructie, bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige belasting.



Nince Kofferbak Organizer

> Waterdicht en krasbestendig

> Robuuste aluminium handgrepen

> Reflecterende strips

> Opvouwbaar

> Duurzaam

> Makkelijk toegankelijk

> Verwijderbare wanden



Multifunctioneel

De kofferbakorganizer biedt niet alleen een handige oplossing voor het opbergen van spullen in je auto, maar is ook uiterst veelzijdig in gebruik. Het is de ideale metgezel voor boodschappen doen, omdat je er gemakkelijk al je aankopen in kunt plaatsen en gesorteerd kunt houden tijdens het transport. Daarnaast kun je de organizer gebruiken om je sportuitrusting georganiseerd te houden, of het nu gaat om ballen, schoenen of andere benodigdheden. Voor kampeerliefhebbers is het een handig hulpmiddel om al je kampeerspullen op één plek te bewaren, zoals tentaccessoires, kookgerei en kampeertouwen. Met de multifunctionaliteit van de kofferbakorganizer benut je de volledige potentie ervan, zowel in de auto als daarbuiten.


Onderhoud een fluitje van een cent

Het is een opluchting om te weten dat de Nince kofferbakorganizer gemaakt is van waterafstotend materiaal en gemakkelijk afwasbaar zijn. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of vuil dat zich ophoopt in de organizer. Als er iets wordt gemorst, kun je het eenvoudigweg afvegen met een vochtige doek en de organizer ziet er weer als nieuw uit. Dit maakt het onderhouden van de organizer een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat hij er altijd schoon en fris uitziet, klaar voor gebruik. Geen gedoe meer met hardnekkige vlekken of moeilijk te reinigen oppervlakken - met een kofferbakorganizer die gemakkelijk schoon te maken is, heb je altijd een opgeruimde en schone auto


Specificaties

Merk: Nince

Kleur: Zwart

Materiaal: 100% polyester, Oxford 1680D

Gewicht: 3,2 kg

Afmetingen: L 30 x B 35 x H 60




Kwaliteits garantie:

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Productspecificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720955110099
  • Autostoelgroep: Groep 2/3 (van 15 tot 36kg)
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 60 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten