Nince Mini Spy Camera met WIFI en App - Beveiligingscamera met Bewegingsdetectie - Bewakingscamera voor Binnen

4033514
63.99 49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Mini Spy Camera met WIFI en App - Beveiligingscamera met Bewegingsdetectie - Bewakingscamera voor Binnen
63.99 49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je je ooit afgevraagd wat er thuis gebeurt wanneer je er niet bent? Of het nu gaat om dierbare herinneringen die worden gemaakt of onverwachte gevaren die zich voordoen, het idee om er niet bij te zijn kan hartverscheurend zijn. Maar met de spy camera van Nince hoef je je nooit meer zorgen te maken. Dankzij de verbeterde groothoeklens en ongeëvenaarde kijkhoek van 150 graden, kun je elke hoek van je huis bekijken en weet je dat je nooit iets belangrijks zult missen. Met 1080P Full HD-beeldresolutie en 30 frames per seconde, zul je nooit twijfelen aan de helderheid en scherpte van de beelden die je vastlegt. En met een krachtige ingebouwde lithiumbatterij kun je tot wel 180 minuten aan opnames maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de camera. Het is geruststellend om te weten dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, ongeacht waar het leven je brengt.

Onopvallend en licht in gewicht.

Met een totale afmeting van slechts 3 x 3 centimeter en een ongelooflijk licht gewicht, is onze spycam ontworpen om moeiteloos in je dagelijkse routine te passen. De strakke afwerking en compacte formaat maken het mogelijk om het discreet op of onder je kleding te dragen, zodat je altijd klaar bent om het onverwachte vast te leggen. En met de slimme clip kun je het gemakkelijk bevestigen op de gewenste plek voor de perfecte hoek. Of het nu gaat om het bewijs van een belangrijk moment of om het beschermen van jezelf, onze spycam zal altijd jouw onopvallende en trouwe metgezel zijn.

Bewegingsdetectie en App

bewegingsdetectiesysteem zorgt ervoor dat er automatisch opnames worden gestart wanneer verdachte beweging of geluid wordt gedetecteerd. En met de verwerking van deze opnames in onze gebruiksvriendelijke app, heb je direct en gemakkelijk toegang tot de beelden via je smartphone of tablet tot wel 4 apparaten Met onze geavanceerde technologie kun je altijd gerust zijn, wetende dat je altijd de controle hebt over wat er thuis gebeurt, waar je ook bent.

Nince spycamera

> Magnetisch (hechten aan elk metalen oppervlak)

> Wi-Fi Verbinding

> Slimme bewegingsdetectie

> Live meekijken in de app

> De kleinste in zijn soort.

> 1080P Full HD

> Ondersteuning tot wel 256GB geheugen

Nachtzichtmodus

Deze compacte spionagecamera is betrouwbaar, zelfs in slecht verlichte ruimtes. Het ingebouwde systeem schakelt automatisch over naar Nachtzichtmodus bij gebrek aan licht, voor heldere opnames in het donker.

Haarscherp Beeld.

Met de verborgen camera, voorzien van een hoogwaardige groothoeklens met een beeldresolutie van maar liefst 1080P Full HD en een kijkhoek van 150 graden, ontgaat niets of niemand meer aan het oog van de camera. Dit maakt de camera bij uitstek geschikt om zicht te houden op de moeilijk bereikbare en slecht verlichte hoeken in huis. Met deze camera heb je altijd de volledige controle over wat er thuis gebeurt.

Specificaties

Merk: Nince

Kleur: Zwart

Materiaal:

Gewicht: 60G

Afmetingen:

Kwaliteits garantie:

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Specificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720955110075
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen

Beoordelingen

Gesponsorde producten