Nince Pasjeshouder - Uitschuifbaar - Aluminium - Opbergruimte Briefgeld - RFID Beveiliging - Anti Skim - Unisex

4033490
27.50 19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Pasjeshouder - Uitschuifbaar - Aluminium - Opbergruimte Briefgeld - RFID Beveiliging - Anti Skim - Unisex
27.50 19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm jezelf tegen digitaal zakkenrollen met de stijlvolle en praktische Nince pashouder. Met zijn speciale binnenkant van aluminium houdt deze creditcardhouder het RFID signaal tegen, waardoor jouw pasjes beschermd zijn tegen elektronische diefstal van gegevens. Daarnaast biedt deze stevige pashouder bescherming tegen krassen, breken en skimmen, waardoor al jouw pasjes veilig zijn opgeborgen in je tas of zak. Kies voor de veiligheid en gemak van de Nince pashouder en ga met een gerust hart de deur uit.

Directe toegang tot pasjes

Met de Nince pashouder heb je altijd direct toegang tot je belangrijke pasjes. De knop is slim geplaatst aan de bovenkant, zodat je pasjes veilig blijven en er niet uitvallen. Met één druk op de knop verschijnen je pasjes trapsgewijs uit de houder, waar je ook bent. Ervaar het gemak van de Nince pashouder en heb je belangrijke pasjes altijd binnen handbereik.

Bescherm je pasjes

In de Nince Creditcardhouder zijn jouw pasjes veilig en beschermd. Gemaakt van robuust aluminium biedt deze houder bescherming tegen krassen, breken en skimmen. Of je nu onderweg bent of thuis, met ruimte voor wel 7 pasjes houdt deze houder al jouw belangrijke passen netjes bij elkaar en dankzij de eenvoudig te gebruiken schuifknop komen ze trapsgewijs uit de houder. Ervaar het gemak en de bescherming van de Nince Creditcardhouder en heb altijd veilig en snel toegang tot jouw belangrijke passen.

Nince pasjeshouder

> RFID bescherming

> Gebruiksvriendelijk

> Voor mannen en vrouwen

> Briefgeld

> Anti Skim

> Mooi design

> Zwart

> Geschikt voor 7 pasjes

Extra opberg

Met de Nince pashouder heb je niet alleen al je pasjes bij elkaar, maar ook een handig extra vakje voor briefgeld en notities. Je hoeft geen aparte portemonnee mee te nemen, want alles wat je nodig hebt, past gemakkelijk bij elkaar in deze praktische en stijlvolle houder. Of je nu een boodschappenlijstje, doktersrecept of belangrijk briefje wilt bewaren, met het extra vakje aan de voorkant houd je alles overzichtelijk en bij de hand.

RFID bescherming

Bescherm uw kostbare pasjes tegen kwaadwillende skimmers met onze creditcardhouder. De duurzame aluminium behuizing biedt volledige RFID-bescherming, terwijl het ontwerp voorkomt dat uw pasjes worden gebogen, versleten of gebroken. Kies voor gemoedsrust en investeer in onze onverslaanbare creditcardhouder.

Specificaties

Merk: Nince

Kleur: Zwart

Materiaal: Aluminimum en leer

Gewicht: 93G

Afmetingen: L 10,7 x B 7,1 x H 1,6


Kwaliteits garantie:

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Productspecificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720955110044
  • Aantal vakken: 7
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 5x10 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten