Nince Strandtas van Hoge Kwaliteit - 9 Vakken & Groot Draagvermogen - Strand tas

4016612
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Strandtas van Hoge Kwaliteit - 9 Vakken & Groot Draagvermogen - Strand tas
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de strandtas van Nince ga jij altijd georganiseerd de deur uit. Hoe vervelend is het als je oneindig moet graaien opzoek naar dat ene item? De strandtas bied overzicht, met 9 vakken heb jij altijd je spullen bij de hand. Groot genoeg voor oa; 4-6 handdoeken, waterflessen, tijdschriften, zonnebrand, zonnebrillen, speelgoed en meer!

Georganiseerd naar het strand/park/zwembad
9 ruime gaasvakken buiten de strandtas houden je spullen gescheiden en georganiseerd. Een vergroot spatwaterdicht vak met ritssluiting in de tas houdt je waardevolle spullen veilig, droog en zandvrij.

De Voordelen
? 9 Vakken
? Groot draagvermogen
? Georganiseerd op reis
? Verstevigde afwerking
? Breed inzetbaar

Extra grote opslag ruimte
de 16,5 "L x 15" H x 8,5 "W strandtas van gaas is groot genoeg om 4-6 strandhanddoeken, waterflessen, speelgoed, zonnebrandcrème, schoenen, zonnebrillen en alles wat je nodig hebt te dragen, geschikt voor gelegenheden als het strand, park, zwembad, familiedagen en boodschappen doen. De schouderband is 23 cm lang en past perfect bij dames en heren.

Groot draagvermogen & Verstevigde afwerking
De strandtas heeft een maximaal draagvermogen van 70KG en weegt zelf 500 gram. De verstevigde afwerking zorgt voor deze grote draagcapiciteit. Alles in 1 tas!

ECO-Friendly materiaal
De Nince strandtas is gemaakt van milieuvriendelijke materialen - sterk ripstop-gaas, en geeft geen onaangename geur. Door de maaswijdte van 3 mm x 3 mm valt zand er gemakkelijk doorheen en blijven de vochtige handdoeken ademend in de strandtas om muffe geurtjes te voorkomen.

Kwaliteits garantie:
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Specificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720254532233
  • Materiaal binnenvoering: Polyester
  • Aantal vakken: 9
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Nylon

Beoordelingen

Gesponsorde producten