Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maat 100 x 210

4033220
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maat 100 x 210
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd insecten, muggen en ander ongedierte buiten met de Nince vliegengordijn dat magnetisch achter je sluit terwijl je er doorheen loopt. Het polyester gaas laat frisse lucht circuleren terwijl het gesloten is. De deurhor is eenvoudig te monteren en geschikt voor iedere deurtype.


Premium kwaliteit

In tegenstelling tot andere vliegengordijnen die slechts af en toe kleine strips hebben, heeft onze magnetische hordeur magneten die over de gehele lengte van het scherm lopen, en de klittenbandachtige strip om hem aan het deurkozijn te bevestigen is ook een volledig frame.


Eenvoudig te installeren

Het vliegengordijn meet 210 x 100 cm en is super eenvoudig te plaatsen. Bevestig de hor eenvoudig aan het deurframe met het meegeleverde klittenband. Extra push-pins zijn inbegrepen voor extra veiligheid en sterkte. Maak voor montage de oppervlakte schoon en droog.


Kind en diervriendelijk

De polyester mesh stof is duurzaam, lichtgewicht en geschikt voor kinderen of huisdieren die de doorgang willen passeren. Het is niet nodig om je handen te gebruiken bij het passeren van de deurhor.


Kwaliteits garantie:

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Productspecificaties

  • Merk: Nince
  • Verpakkingsinhoud: deurhor
  • EAN: 8720254532653
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 210x100x210 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten