Nobleza Drinkfontein kat/hond - 2 Liter - Slimme Waterfontein met App - Wit

Omschrijving

Bluetooth of WIFI bediening via de app

Je kunt de status van de waterfontein op elk moment controleren via de Noble app. Als het waterpeil laag is, stuurt de app je een herinnering. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je kat uitgedroogd raakt en vergeet je niet de filters te vervangen of de waterfontein schoon te maken, dankzij de herinneringen in de app.

Eenvoudige installatie en reiniging

De kattenwaterfontein heeft een afneembaar ontwerp met verwijderbare onderdelen, waardoor het zeer handig is om te vervangen en schoon te maken. De draadloze waterpomp is makkelijker te demonteren dan een bedrade pomp en je hebt geen last van verwarde draden bij het schoonmaken van de pomp en de tank.

Verbeterde draadloze waterpomp

De draadloze waterpomp van Nobleza werkt ultrastil en heeft een antidroogfunctie voor een langere levensduur. Hij is eenvoudig te monteren en schoon te maken. Bovendien is hij door zijn stroomverbruik van 1,5 W zeer energiezuinig en milieuvriendelijk, hij verbruikt slechts 1 graad elektriciteit per maand.

3 Waterstroomontwerpen

Kies uit drie ontwerpen voor de waterstroom: bloemenwaterval, bloemenbubbel en zachte fontein. Elk ontwerp voldoet aan verschillende voorkeuren van huisdieren. Het speelse ontwerp, de gevarieerde opties voor de waterstroom en de levendige kleuren kunnen je kat motiveren om meer water te drinken, wat goed is voor de gezondheid van hun nieren.

Grote capaciteit van 2 liter

Met een capaciteit van 2 liter is de kattenwaterfontein ideaal voor kleine en middelgrote huisdieren. Je hoeft het water niet vaak bij te vullen. Zelfs tijdens zakenreizen of reizen van 3 tot 5 dagen kan de kattenwaterfontein genoeg water leveren, zodat je niet steeds hoeft op te letten en zorgeloos kunt reizen.

Specificaties

  • Merk: Nobleza
  • EAN: 8719138194384
  • Geschikt voor type huisdier: Kat
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 17,9x17,9x18,7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten