Noma - Veiligheidshek - 3 Panelen - Zwart

4627860
89.99
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Noma - Veiligheidshek - 3 Panelen - Zwart
89.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veiligheid en Flexibiliteit met het Noma Configure Gate traphek

Het Noma Configure Gate Veiligheidshekje biedt een veelzijdige oplossing voor het afsluiten van diverse gebieden in huis, waardoor je kleintje veilig kan verkennen en spelen terwijl jij gemoedsrust hebt. Met drie panelen en een verstelbare breedte van 64 tot 197,5 cm is dit hekje perfect geschikt voor de meeste deuropeningen, trappen en andere openingen in huis.

Flexibel en Aanpasbaar Ontwerp

Dit veiligheidshekje wordt geleverd met drie panelen die kunnen worden geconfigureerd om te passen bij de specifieke behoeften van je huis. Of je nu een brede opening wilt afsluiten of een hoekige ruimte wilt beschermen, de flexibele panelen kunnen in verschillende configuraties worden geplaatst om aan je wensen te voldoen. Bovendien maakt het modulaire ontwerp het mogelijk om extra panelen toe te voegen (niet inbegrepen) voor nog meer veelzijdigheid.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

Het Noma Configure Gate Veiligheidshekje is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak.

Duurzaam en Veilig Ontwerp

Het veiligheidshekje is gemaakt van hoogwaardig metaal en is ontworpen om langdurige bescherming te bieden voor je kleintje. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat het hekje bestand is tegen dagelijks gebruik en de druk die wordt uitgeoefend wanneer je kindje er tegenaan leunt of eraan trekt. Dankzij de hoogte van 75 cm biedt het hekje ook extra veiligheid en voorkomt het dat je kleintje er overheen klimt.

Handig en Veilig Sluitmechanisme

Het hekje is voorzien van een handig sluitmechanisme dat zowel volwassenen als kinderen veilig houdt. Met een eenvoudige druk op de knop kan het hekje met één hand worden geopend, waardoor ouders gemakkelijk toegang hebben tot de afgesloten ruimte terwijl ze hun handen vol hebben. Tegelijkertijd is het mechanisme zo ontworpen dat het voor kinderen moeilijk te openen is, waardoor ze veilig binnen de afgebakende ruimte blijven.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Drie panelen met een verstelbare breedte van 64 tot 197,5 cm
  • Flexibel en aanpasbaar ontwerp voor diverse toepassingen
  • Eenvoudige installatie met pressure-fit montagesysteem
  • Gemaakt van hoogwaardig metaal voor duurzaamheid
  • Handig sluitmechanisme voor volwassenen en kinderen

Met het Noma Configure Gate Veiligheidshekje kun je op een flexibele manier de veiligheid van je kleintje waarborgen in verschillende ruimtes in huis.

.

Productspecificaties

  • Merk: Noma
  • EAN: 0743724393491
  • Type traphekbevestiging: Schroefbevestiging
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten