Noma - Verlengdeel - Pressure Fit - 28cm

4607752
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Noma - Verlengdeel - Pressure Fit - 28cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Perfecte Uitbreiding voor Jouw Traphekje

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing om je traphekje aan te passen aan jouw specifieke behoeften? Ontdek dan het Noma Verlengdeel Pressure Fit in 28 cm zwart op FerryGut.com! Dit verlengstuk is ontworpen om een naadloze uitbreiding te bieden voor jouw bestaande traphekje, waardoor je eenvoudig en efficiënt extra bescherming kunt creëren voor jouw kleintje.

Optimale Flexibiliteit

Het Noma Verlengdeel Pressure Fit in 28 cm zwart biedt de ultieme flexibiliteit bij het aanpassen van je traphekje aan de specifieke kenmerken van jouw huis. Of je nu een breder traphekje nodig hebt voor een bredere opening of een extra barrière wilt creëren voor een specifieke ruimte, dit verlengdeel biedt de perfecte oplossing. Met een breedte van 28 cm biedt het voldoende ruimte om aan jouw behoeften te voldoen.

Eenvoudige Installatie

Dankzij het pressure fit ontwerp is de installatie van het Noma Verlengdeel een fluitje van een cent. Je hebt geen gereedschap nodig en hoeft niet te boren of te schroeven, waardoor je jouw traphekje snel en zonder gedoe kunt aanpassen. Het verlengstuk kan eenvoudig worden bevestigd aan jouw bestaande traphek, en het stevige ontwerp zorgt voor een veilige en stabiele uitbreiding.

Stijlvol Ontwerp

Naast functionaliteit biedt het Noma Verlengdeel ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Het zwarte ontwerp past naadloos bij de meeste traphekjes en zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Of je nu een klassieke of eigentijdse stijl hebt, dit verlengdeel voegt een vleugje elegantie toe aan jouw huis.

Duurzaamheid en Veiligheid

Het Noma Verlengdeel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurige duurzaamheid te bieden. Het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de bescherming van jouw kleintje. Of het nu gaat om nieuwsgierige peuters of energieke kleuters, dit verlengdeel zorgt voor een veilige omgeving in huis.

Conclusie

Het Noma Verlengdeel Pressure Fit in 28 cm zwart is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle uitbreiding voor hun traphekje. Met zijn optimale flexibiliteit, eenvoudige installatie, stijlvolle ontwerp en duurzaamheid biedt dit verlengdeel alles wat je nodig hebt om jouw huis veiliger te maken voor jouw kleintje. Bestel nu op FerryGut.com en geniet van gemoedsrust, wetende dat jouw kindje veilig is in huis.

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Noma
  • EAN: 0743724393484
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten